Àrea Sistèmica


La Mirada Sistèmica implica canvis profunds en la forma de pensar i en les actituts cap a tots aquellsque intervenen en l’acte educatiu i en les relacions d’ajuda i acompanyament. La aplicació de les aportacions de Bert Hellinger obre la porta a un nou paradigma que possibilita als docents i ajudadors mirar la realitat com un tot, vinculat als sistemes familiars, socials, culturals i històrics i com això influeix, repercuteix i està a la base dels processos d’ensenyament, aprenentatge i acompanyament.


FORMACIÓ EN INTERVENCIÓ SISTÈMICA
EN LA RELACIÓ D’AJUDA I ACOMPANYAMENT.
Àmbit social, terapèutic i de la salut.
REVISIÓ DE LA PRÀCTICA: SUPERVISIÓ INDIVIDUAL, EN GRUP I DE PROJECTES


FORMACIÓ EN INTERVENCIÓ SISTÈMICA EN LA RELACIÓ D’AJUDA I ACOMPANYAMENT.
Àmbit social, terapèutic i de la salut.
2016 – 2018

Formació orientada a comprendre i millorar la relació d’ajuda i acompanyament des d’una perspectiva sistèmica i globalitzadora de la pràctica, proporcionant coneixements, eines i estratègies eficaces per facilitar i agilitzar els processos d’intervenció des de l’enfocament sistèmic i al mateix temps revisar, ordenar i gestionar la pròpia informació sistèmica del professional aportant fortalesa i reflexió i, sobretot, comprensió i amor en la pràctica diària.

L’Escola Sistèmica ISAS en col·laboració amb l’EOE ofereix una complerta formació des d’un model emmarcat en les aportacions de Bert Hellinger i el seu mètode, les Constel·lacions Familiars, i la Pedagogia Sistèmica. Incorporant coneixements d’altres disciplines i models d’intervenció i anàlisis sistèmic: la Teràpia Familiar, la Teràpia Estratègica, la Teràpia Gestalt i d’altres. Aquest enfoc, incorpora una mirada inclusiva i àmplia, que permet mirar amb profunditat i amor, més enllà del símptoma, sense judici valoratiu i que diu sí al que és. Obre camps d’informació transgeneracional i emocionals, que possibilitan mirar a cada persona vinculada als sistemes familiars, socials, culturals i històrics als quals pertany i com aquests influeixen, repercuteixen i estan a la base de tot procés de desenvolupament personal.

ADREÇAT A: Educadors socials, integradors socials, treballadors socials, psicòlegs, psiquiatres, psicoterapeutes, terapeutes, mediadors, metges, infermeres, personal sanitari i sociosanitari, mestres, psicopedagogs i tots els professionals que treballin en el camp de la relació d’ajuda i acompanyament i/o l’acció social. També a totes aquelles persones que pel seu treball professional o voluntari necessiten un espai formatiu d’assesorament i supervisió de la praxis.

Direcció i docència: Rosa Fernández Fernández i Judith Roig Gómez.
Col·laboradors docents: Lluís Camino, Jordi Amenós i altres professionals. Modalitat: Mensual, Dissabte de 10h a 14h i de 16h a 20h, d’Octubre a Juny, i un residencial al final de segon (Ocasionalment divendres de 17h a 21h).
Continguts: Primer curs: FONAMENTS DE LA INTERVENCIÓ SISTÈMICA
Segon curs: APROFUNDIMENT I PRÀCTICA DE LA INTERVENCIÓ SISTÈMICA 90 hores i 5 hores formatives en un taller de Constel·lacions Familiars. Preu: Primer 100€ per mòdul / Segon 1.170€ Consultar formes de pagament.
Lloc: Espai Obert Empordà. Sant Pau, 3. FIGUERES.(Girona). Inscripcions i contacte: Tel. 972 51 20 75.info@espaiobertemporda.org Tel. 619851263. rosacalgras@gmail.com

Descarregar programa


 

SUPERVISIÓ NDIVIDUAL

Modalitat: hores convingudes.
Preu: 60€.
Coordina: Equip Espai Obert Empordà.


FORMACIÓN INTENSIVA. JULIO 2017 GRANADA

LA PEDAGOGÍA SISTÉMICA Y LA RELACIÓN EDUCATIVA
ACOMPAÑANDO PROCESOS DE VIDA DESDE LA MIRADA SISTÉMICA

DIRIGIDO A: Maestros, pedagogos, educadores, guias, psicopedagogos, educadores sociales, integradores sociales, trabajadores Sociales, terapeutas, psicólogos, psiquiatras, mediadores, personal socio-sanitario, y todos
los profesionales que trabajen en el campo de la acción social y / o relación de ayuda y acompañamiento, también
a todas aquellas personas que por su trabajo profesional o voluntario necesitan este tipo de formación.
MODALIDAD: INTENSIVO (30h) de Miércoles 19 a las 19h a Domingo 21 a las 14h. PRECIO: 380 €
LUGAR: Escuela activa de Granada. Pinos Puente
DOCENTE:
JUDITH ROIG GOMEZ Psicóloga. Psicoterapeuta. Docente y Supervisora, Master en Terapia Breve Estratégica. Formada en Constelaciones familiares. Master en Pedagogía Sistémica. Instructora Mindfulness. Fundadora del Espai Obert Empordà y del Espacio La Pau.