Formació superior en teràpia Gestalt. Grup d’encontre Gestàltic supervisió individual i grup

0

FORMACIÓ SUPERIOR EN TERÀPIA GESTALT

*descarregar programació formació en pdf
L’objectiu explícit de la teràpia gestalt és que les persones aconsegueixen ser el que en realitat són. La metodologia que s’utilitza en la pràctica gestàltica és imminentment experiencial des de la premissa “aprendre, és viure i experimentar”. Es tenen en compte tots els nivells de la persona: instintiu, corporal, emocional, cognitiu, relacional i espiritual.

La tasca gestàltica està dirigida tant a persones que desitgen un procés de canvi i transformació o un millor coneixement de si mateixes, com a aquelles que desitgin aprofundir en el coneixement dels aspectes interpersonals i emocionals del viure i obtenir una formació en profunditat. Especialment adreçada a: psicòlegs, mestres, educadors, treballadors socials, metges, terapeutes, etc.

OBERTA INSCRIPCIÓ CURS D’INICI GENER 2014 (4ª PROMOCIÓ).

Curs de inici: Aquest cicle (un any) ajuda a aprofundir en el treball terapèutic personal, a obtenir una experiència i integració de la filosofia i el model gestalt, i és molt beneficiós per al posterior aprenentatge. És útil en si mateix i també dóna accés directe a la Formació superior.

Modalitat: 1 DISSABTE AL MES (8h) I STAGE D’ESTIU RESIDENCIAL.

Coordinen: equip de l’Espai Obert Empordà i equip de l’Institut Gestalt.

Lloc: Espai Obert Empordà.

Curs Bàsic: el treball està orientat a facilitar l’adquisició de l’actitud gestàltica: estar en el present amb consciència i responsabilitat i també l’experimentació de les diferents tècniques gestàltiques. Es composa de tallers de cap de setmana en els quals es vivencien els diferents temes gestàltics com les polaritats, el cicle de l’experiència, els somnis, etc. i els seus corresponents espais teòrics. Stage residencial on es treballa amb les relacions parentals.

Curs Superior I: adquisició de coneixements i tècniques per a aprofundir en la relació terapèutica de base gestàltica i d’altres corrents. Es compon de: àrea tècnica, àrea didàctica de comunicació, tallers monogràfics, dinàmica grupal i àrea teòrica. Stage residencial on es treballa el cos, la sensualitat i la sexualitat.

Curs Superior II: es profunditza en el rol del terapeuta amb pràctiques supervisades. Àrea didàctica de comunicació tallers monogràfics i àrea teòrica amb un stage residencial de tancament de la formació.

Certificació: s’expedirà certificació de les activitats realitzades i diploma acreditatiu del Programa de Formació reconegut per l’AETG (Asociación Española de Terapia Gestalt) en finalitzar la formació.

Quadre docent: professionals de la Gestalt amb àmplia experiència i majoritàriament membres titulars de l’Asociación Española de Terapia Gestalt (AETG).

Modalitat Curs Bàsic, Superior I i Superior II: un cap de setmana al mes.

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) reconeix als seus alumnes,
com a crèdits de lliure elecció, els cursos d’Inici, Bàsic, Superior 1
i Superior 2 de la Formació en Teràpia Gestalt que imparteix l’IG.

Coordina: equip de l’EOE i equip de l’ Institut Gestalt de Bcn.

GRUP D’ENCONTRE GESTÀLTIC

“La terapia Gestalt es un encuentro existencial entre personas”. J. Zinker.

La participació en un grup de creixement estimula la consciència i l’expressió dels sentiments reals (amb independència que es considerin positius o negatius) en un clima de confiança mútua que facilita a cada membre l’acceptació de tot el seu ésser tal qual és. Treballem les àrees:

Personal: coneixent-se millor, ampliant l’autoconcepte, augmentant l’autoestima, manejant millor les pròpies emocions, etc.

De recursos: desenvolupant els propis recursos i adquirint altres nous, disposant de més opcions per a obtenir les pròpies metes, superant limitacions innecessàries, etc.

Relacional: millorant la capacitat d’estar amb altres i aprendre dels altres.

Modalitat: setmanal dilluns de 19h a 21h.

Preu: 60€.

Coordina: equip de Espai Obert Empordà.

SUPERVISIÓ INDIVIDUAL I GRUP

Dirigit a psicoterapèutes, professionals i equips de treball, que desitgen trobar recursos més adequats per millorar professionalment la seva tasca i un espai per a la investigació i l’actualització.

Modalitat: hores convingudes.

GRUP DE SUPERVISIÓ: Dimecres quinzenal de 18 a 21h

Coordinen: equip Espai Obert Empordà i equip de l’Insititut Gestalt.

Share.

Comments are closed.