Tallers monogràfics per acompanyar a les famílies amb infants i joves i el seu procés vital des de l’enfoc sistèmic:

0

Espai formatiu de comunicació i reflexió per compartir inquietuds i sentiments en la que ens trobem immersos en la relació pares – fills i introduir la perspectiva sistèmica en la comprensió de las dinàmiques familiars de la que tots formem part. Es pretén també generar un espai on els pares i mares reflexionem sobre la nostra pròpia experiència de maternitat i paternitat, on puguem contemplar, sense judici moral, les capacitats i limitacions davant les funcions parentals.

– 10 D’OCTUBRE: L’ESTRUCTURA FAMILIAR: EL LLOC DELS PARES,EL LLOC DELS FILLS

– 19 DE DESEMBRE: LA MIRADA SISTÈMICA I LA RELACIÓ FAMÍLIA- ESCOLA

Formadora-facilitadora: Rosa Fernández Fernández

Preu: 20 euros per sessió Modalitat: Bimensual divendres de19 a 21h.

Share.

Comments are closed.