OCTUBRE – TALLERS INTRODUCTORIS D’APRENENTATGE VIVENCIAL

0

OCTUBRE – TALLERS INTRODUCTORIS D’APRENENTATGE VIVENCIAL
DURANT EL MES D’OCTUBRE US CONVIDEM A PARTICIPAR EN ELS TALLERS INTRODUCTORIS D’APRENENTATGE VIVENCIAL QUE OFERIM DES DE L’ESPAI OBERT EMPORDÀ PER CONÈIXER DE PROP DIFERENTS ENFOCAMENTS DE TREBALL.

SÓN TALLERS DE DUES HORES DE DURADA,  EN ELS QUALS A MÉS DE COMPARTIR INFORMACIÓ, ENS ENDINSAREM EN LA PRÀCTICA PER OFERIR UNA MIRADA MÉS COMPLETA DEL TREBALL.

RECORDA QUE TOTS ELS TREBALLS CORPORALS OFEREIXEN  UNA CLASSE OBERTA I GRATUÏTA DE PROVA DE L’ACTIVITAT QUE VULGUIS CONÈIXER.


DILLUNS 3 D’OCTUBRE EXPERIÈNCIA GESTALT EN GRUP
El grup és un espai en què es fomenta la mirada cap a dintre, validant les dificultats i potenciant les capacitats pròpies, posant nom i veu al que va succeint a cada moment.
Així mateix, es posa el focus en la forma com ens relacionem, observant què se’ns mou internament quan estem amb l’altre i què mostrem i amaguem quan estem en grup.
S’ofereix un espai segur, fomentant una actitud d’escolta i respecte cap a les necessitats dels membres i del grup, mitjançant la realització de dinàmiques i activitats que permeten connectar amb un mateix i amb l’altre, descobrint noves formes d’estar i sentir, aquí i ara.

MODALITAT: dilluns de 19 a 21h. PREU: 10€
COORDINEN: ENRIC CAROL: Educador Social. Arterapeuta. Terapeuta Gestaltic, format en Treball Corporal. NÚRIA RAMOS: Diplomada en treball social i terapeuta gestalt. Especialista en adiccions i en treball amb famílies.

DIMARTS 4 D’OCTUBRE LES VEUS DE LA VEU
Sensibilitzar l’escolta, alliberar la veu de forma conscient, descobrir el nostre só i gaudir-ne. Connectar Veu-cos-emoció i conèixer i confiar en el nostre «músic interior»

MODALITAT: dimarts de 19h a 21h PREU: 10€
COORDINA: MARIA TERESA NOGUERA. Cantant  professional, formada en el món clàssic i al Taller de Musics de BCN. Ha cursat el primer grau del mètode Voice Craft de Jo Still amb Paul Farrington a l´Escola Eolia de BCN, ha fet seminàaris amb la musicoterapeuta Silvia Nakash i la formació de”l´Escolta a través de la Veu” amb el músic i cantant  Thomas Clements.


DIMECRES 5 D’OCTUBRE ESPAI JOVE
Espai de trobada per adolescents i joves, per entrar en contacte amb l’altre i amb un mateix, valorant les potencialitats de cadascú i validant i afrontant les dificultats que apareguinen un mateix, i en el grup.

MODALITAT:  dimecres de 17.00h a 18.30h. PREU: 10€
COORDINEN: Núria Ramos: Diplomada en treball social i terapeuta gestalt. Especialista en adiccions i en treball amb famílies. i Natàlia Ravetllat Psicòloga, Terapeuta gestàltica, Màster en Drogodependències, especialista en la prevenció i tractament de les addiccions i en Teràpia Familiar Sistèmica. Postgraduada en psicologia clínica i de la salut. Formada en treball corporal gestalt.


DIVENDRES 7 D’OCTUBRE INTRODUCCIÓ A L’INTERVENCIÓ SISTÈMICA EN L’ÀMBIT DE L’AJUDA I L’ACOMPANYAMENT
Aquest taller està orientat a comprendre i millorar la relació d’ajuda i acompanyament des d’una perspectiva sistèmica i globalitzadora de la pràctica.

MODALITAT:  divendres de 19h a 21h. PREU: 10€
COORDINEN: 
Judith Roig. Psicòloga. Instructora de Mindfulness (REBAP). Terapeuta i Formadora en terapia gestalt, membre titular de l’AETG, Màster en Teràpia Breu Estratègica. Formada en Constel·lacions familiars. Master en pedagogia sistèmica. Especialista en trastorns de l’ansietat. Fundadora de l’Espai Obert Empordà i de l’Espai La Pau. Codirectora de ISAS (Intervenció Sistèmica en l’àmbit de l’ajuda i l’acompanyament). I Rosa Fernàndez Fernàndez. Educadora social. Formadora. Master en Pedagogía Sistèmica. Formada en Constel·lacions Familiars i Teràpia Familiar Sistèmica. Codirectora de ISAS (Intervenció Sistèmica en l’àmbit de l’ajuda i l’acompanyament).


DIMARTS 11 D’OCTUBRE INTRODUCCIÓ I PRÀCTIQUES DE MINDFULNESS (ATENCIÓ PLENA) PER AL TRACTAMENT DE L’ESTRÈS I DE L’ANSIETAT

La Atenció Plena, Mindfulness,  ens ajuda a recuperar el nostre equilibri intern, atenent de forma integral als aspectes de la persona; cos, emoció, ment i esperit. L’objectiu d’aquest programa és el desenvolupament i la integració d’habilitats pràctiques en la vida diària.

La pràctica del Heartfulness, Presencia en l’Amor, ens facilita la conexió amb el nostre cor compassiu i ens acompanya a acollir el patiment i  l’alegría en nosaltres mateixos i en els altres.

MODALITAT: dimarts de 19h a 21h. PREU: 10€
COORDINA: Judith Roig. Psicòloga. Instructora de Mindfulness (REBAP). Terapeuta i Formadora en terapia gestalt, membre titular de l’AETG, Màster en Teràpia Breu Estratègica. Formada en Constel·lacions familiars. Master en pedagogia sistèmica. Especialista en trastorns de l’ansietat. Fundadora de l’Espai Obert Empordà i de l’Espai La Pau. Codirectora de ISAS (Intervenció Sistèmica en l’àmbit de l’ajuda i l’acompanyament).

Share.

Comments are closed.