EQUIPO

0

ADMINISTRACIÓ


Maria José Massa
Responsable departament administració de l’EOE i de l’Espai La Pau.
Carrera professional vinculada a la administració/comercial i relacions públiques.
Actualment en formació en estudis superiors de Terapia Gestalt.


EQUIP DE TERAPÈUTES


Àlex Araujo Torroella
Psicòleg. Format en Teràpia Gestalt per l’Escola de Gestalt de Girona.
Especialitzat en l’intervenció en violència de gènere i/o intrafamiliar amb adolescents i adults.


Lluís Camino Vallhonrat
Terapeuta familiar i de parella. Treballador social clínic. Format en psicoteràpia familiar sistèmica i Gestalt. Especialista en la prevenció i el tractament de les adiccions. Docent de tallers sobre les pèrdues, el dolor i el dol, segons el mètode de treball de E. Kübler-Ross.


Xènia Ros Izquierdo
Professora de Qi gong i alquímia sexual femenina. i Tai chi desde 1992. Terapeuta de Shiatsu. Terapeuta Gestàltica. Ha seguit els cursos de l’Anatomía per el Moviment amb Blandine Calais. Doula i educadora de massatge infantil.

 


Enric Carol
Educador Social. Terapeuta Gestalt i membre adherent de l’AETG. Facilitador de Biodansa i Arterapeuta.
Format en Treball Corporal Gestalt i Programa SAT de Claudio Naranjo.

 


Núria Ramos Geli
Treballadora social i terapeuta gestalt. Especialitzada en tècniques gestàltiques amb adolescents (Loretta Cornejo, centre Umayquipae) i diplomada en Traumateràpia Infanto-juvenil Sistèmica (Jorge Barudy i Maryorie Dartagnan, centre Exil). Formada en Intervenció Sistèmca en la relació d’ajuda a l’Espai Obert Empordà. Actualment en formació en Psicoteràpia Integrativa al Programa SAT del Dr. Claudio Naranjo. Cofundadora de Ranura. Trajectòria professional en l’àmbit social en diferents àmbits, principalment en protecció a la infància.


Clara Ramos Geli
Terapeuta Gestalt, especialitzada en teràpia de parella. Formada en Intervenció  Sistèmica en la relació d’ajuda i acompanyament amb ISAS.
Formada en teràpia de parella amb Asunta de Hormaechea.

 

 


Carles Corbera
Educador Social. Postgrau en Mediació.
Terapeuta Gestalt. Coach Wingwave.


Tània Casanova i Casas
Psicopedagoga, Educadora Social i Terapeuta Gestalt. En formació en Psicoteràpia Integrativa al Programa SAT del Dr. Claudio Naranjo. Formació introductòria a l’Anàlisi Transaccional al CEP Eric Berne de Barcelona. Formada en la Teoria del Vincle Afectiu per la Universitat de Girona. Actualment en formació en Intervenció Sistèmica amb Famílies, Infants i Adolescents a l’Institut Gestalt de Barcelona. Llarga trajectòria professional dedicada a l’acompanyament d’adolescents tutelats i ex-tutelats.


Meritxell Pomès Juncosa
Pedagoga, Educadora Social, Terapeuta Gestalt especialitzada amb el treball infantil.
Tècnica d’Infància, Adolescència i Família dins l’Àrea de Benestar del Consell Comarcal de l’Alt Empordà.

 

 


Jorge Hoyos
Médico-Psiquiatra.  N. Colegiado:1705496. Terapeuta Gestalt. Miembro de la AETG. Formado en psicoanálisis (NUCEP). Entrenamiento en Enfoque Holístico de la Enfermedad con la Dra. Adriana Schnake (Anchimalen, Chile). Transfered focus Psychotherapy con el Dr. Otto Kernberg (New York Personality Disorder Institute) y Psicoanálisis Multifamiliar (Instituto de Psicoanálisis de Buenos Aires). Experto en adicciones por la UCM. Ha trabajado en la Fundación Jiménez Díaz (Madrid). Actualmente psiquiatra adjunto de la Xarxa de Salut Mental de Girona.


Inés Fernández Barnosell
Psicòloga per la Universitat de Barcelona. Instructora de Mindfulness MBLC, formada també en Compassió (Mindfulness Association Escòcia), en Teràpia Gestalt (Escola Gestalt de Catalunya), PNL (Richard Bandler), Neurobiologia Interpersonal (Mindsight Institute), Psicoteràpia i Aprenentatge Assistit amb Cavalls (Model EAGALA).


COL·LABORADORS LAPAU ESPAICONSCIÈNCIA


 Rosa Contreras. ESCOLA DE IOGA ROSA CONTRERAS
Formada en les escoles de ioga Iyengar Viniyoga i Sivananda.
Alumna de Blandine Calais-Germain Ute Strub, i Krista Satler. Formadora des de 1997.


Maria Teresa Noguera
Cantant professional, formada en el món clàssic i al Taller de Musics de BCN. Formada amb el mètode Voice Craft de Jo Still amb Paul Farrington,
amb la musicoterapeuta Silvia Nakash i el cantant Thomas Clements.

 


Valérie Espinasse
Especialitzada en Qi Gong infantil. Formada en diferents tècniques de Dansa i moviment.
Moon Mother certificada por Miranda Gray. Acompanya a dones en els cicles vitals

Emilia Gracia
Terapèuta. Quiromassatgista especialitzada en Chi Nei Tsang: “Vida que viene de las visceras. Tecnica para Sanar-SE”. Massatge abdominal d’órgans interns.
L’únic massatge que treballa directament amb els órgans. Educadora social i Educadora de la Salut.

 

 


Anabel Toral Olivera
Psicòloga col·legiada n.21 985. Formada en Teràpia Gestalt. Acreditada com a psicòloga general sanitària. Post-grau en psicopatologia clínica (UB). Formada en Intervenció sistèmica en la relació d’ajuda (ISAS). Experiència professional en l’àmbit de les addiccions, violència de gènere, infància en risc i suport a persones (i els seus familiars) amb malalties cròniques, degeneratives o bé, al final de vida.
Practicant de la medicina ancestral indígena Cocama Cocamilla. Acompanyant de retirs a la selva amazònica del Perú, fent ús de la planta sagrada Mare Ayahuasca, dirigits a l’aprenentatge i la sanació per la transformació i expansió de consciència d’un mateix.


Gemma Pujol
Acompanyant espiritual i facilitadora de retirs de meditació i descans profund amb Open Dharma des del 2002. Als 11 anys va començar la seva pràctica espiritual inspirada per St. Francesc d’Assis. Teòloga, apicultora, poeta i mare. Ha viscut 10 anys a l’Índia aprofundint amb el seu mestre i és fundadora de Dharmaloca, un eco-centre de retirs situat al cor del Montsant.


Isabel Ximenes
Comenzó a estudiar danza en 1982 y desde hace 26 años está creando su propio camino como profesora y danzante. Estudió en la Facultad de Artes Corporales-UNICAMP en Brasil y sus principales maestros fueron Klauss Vianna, Rainer Vianna, Patricia Noronha y Patricia Stokoe
En la actualidad trabaja danzando, investigando y desarrollando su propio método, acompañando a grupos y en sesiones individuales.

ENTITATS COLA·LABORADORES


gestalt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share.

Comments are closed.