Equip i col·laboradors


FUNDADORS


quim

Quim Ribot Ferrerfabrega

FUNDADOR

Educador Social. Terapeuta gestàltic i Membre Adherent de l’AETG. Consultor transpersonal. Especialista en la prevenció i el tractament de les adiccions. Màster en Teràpia Breu Estratègica per l’escola de TBE d’Aretzzo. Format en Coaching Transformacional i Constel·lacions Familiars. Fundador de l’Espai Obert Empordà i de l’Espai La Pau.


Judith Roig Gomez

FUNDADORA

Psicòloga. Terapeuta gestàltica, Formadora de terapeutes. Membre Titular, Docent i Supervisor de l’AETG, Màster en Teràpia Breu Estratègica per l’escola de TBE d’Aretzzo. Especialista en trastorns de l’ansietat. Master en Pedagogia Sistémica i Constel·lacions Familiars. Instructora de Mindfulness (REBAP). Fundadora de l’Espai Obert Empordà i de l’Espai La Pau. Codirectora de ISAS (Escola d’Intervenció Sistèmica en l’àmbit de l’ajuda i l’acompanyament).


EQUIP TERAPÈUTIC


alex

Àlex Araujo Torroella

Psicòleg. Format en Teràpia Gestalt per l’Escola de Gestalt de Girona. Especialitzat en l’intervenció en violència de gènere i/o intrafamiliar amb adolescents i adults. Cofundador de Ràdix-Formació Viva, espai de formació i supervisió a estudiants i professionals en l’àmbit de la relació d’ajuda.


xenia

Xènia Ros Izquierdo

Professora de Qi gong i Tai chi desde 1992. Terapeuta de Shiatsu. Terapeuta Gestàltica. Ha seguit els cursos de l’Anatomía per el Moviment amb Blandine Calais. Doula i educadora de massatge infantil.


lluis2

Lluí­s Camino Vallhonrat

Terapeuta familiar i de parella. Treballador social clínic. Format en psicoteràpia familiar sistèmica i Gestalt. Especialista en la prevenció i el tractament de les adiccions. Docent de tallers sobre les pèrdues, el dolor i el dol, segons el mètode de treball de E. Kübler-Ross.


Enric Carol

Educador Social. Terapeuta Gestalt i membre adherent de l’AETG. Facilitador de Biodansa i Arterapeuta. Format en Treball Corporal Gestalt i Programa SAT de Claudio Naranjo.


Núria Ramos

Treballadora social i terapeuta gestalt, formada en tècniques gestàltiques aplicades a l’adolescència amb l’equip Umayquipa (Loretta Cornejo). Formada en Intervenció Sistèmica en la relació d’ajuda i acompanyament amb ISAS. Actualment realitzant el Diplomat en Traumateràpia Infantil Sistèmica al centre Exil de Barcelona (Jorge Barudy i Maryorie Dantagnan).


Meritxell Pomès:

Pedagoga, Educadora Social, Terapeuta Gestalt especialitzada amb el treball infantil. Tècnica d’Infància, Adolescència i Família dins l’Àrea de Benestar del Consell Comarcal de l’Alt Empordà i pedagoga dins l’Equip d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (EAIA).

 


Clara Ramos Geli

Terapeuta Gestalt, especialitzada en teràpia de parella. Formada en Intervenció  Sistèmica en la relació d’ajuda i acompanyament amb ISAS. Formada en teràpia de parella amb Asunta de Hormaechea.


 

Carles Corbera
Educador Social. Postgrau en Mediació. Terapeuta Gestalt. Coach Wingwave.

TERAPÈUTES COLA·LABORADORS


Jordi

Jordi Perales Vila

Terapeuta Gestàltic. Especialitzat en teràpies de parella. Membre titular de l’AETG. Format en teatre terapèutic. Format al Programa SAT de Claudio Naranjo. Master practitioner en PNL. Master en Coaching i PNL. Format en Coaching Transformacional (nivell superior) i Mentor Coach.


Natàlia Ravetllat

Psicòloga , terapeuta gestalt, màster en drogodependències, especialista en la prevenció i tractament de les addiccions. Postgraduada en psicologia clínica i de la salut. Formada en treball corporal gestalt. Formació en psicoteràpia integrativa. Actualment realitzant el Màster en Teràpia Familiar Sistèmica a l’Escola de Teràpia Familiar Hospital Sant Pau.

 


Dani Sanchez Sala

Educador Social. -Membre fundador del Comité d’ètica dels Serveis Socials del Consell Comarcal de l’Alt Empordà . -Formador i supervisor/consultor per a professionals en l’àmbit de la relació d’ajuda. -Terapeuta Gestalt. -Membre afiliat de la AETG. Grau Interdisciplinari en Violència Familiar ( infància, parella, gent gran). -Especialització en Violència Filioparental/ Violència Ascendent, treball terapèutic familiar en la relació de pares a fills.

 


COL·LABORADORS ALTRES DISCIPLINES


Cote Framis Abella

Estudis superiors de biologia sanitària (UB). Naturòpata i quiromassatgista tècnic en diverses teràpies orientals.


Rosa Contreras

Formada en les escoles de ioga Iyengar Viniyoga i Sivananda. Alumna de Blandine Calais-Germain Ute Strub, i Krista Satler. Formadora des de 1997.


 

Teresa Marí­n

Mestra. Professora de Hatha Ioga de la Escola Sadhana. Formada en Ioga Terapèutic, Ioga Ti­betà del Cor i Meditació Budista.


maria

Maria Teresa Noguera

Cantant professional, formada en el món clàssic i al Taller de Musics de BCN. Formada amb el mètode Voice Craft de Jo Still amb Paul Farrington, amb la musicoterapeuta Silvia Nakash i el cantant Thomas Clements.


Sara Cufí­

Arterapeuta, Educadora Social, Educadora de Massatge Infantil, Acompanyant d’Infants, adolescents, famí­lies i dones en els seus processos de Vida.


 Valérie Espinasse

Especialitzada en Qi Gong infantil. Formada en diferents tècniques de Dansa i moviment. Moon Mother certificada por Miranda Gray. Acompanya a dones en els cicles vitals.


Emilia Gracia

Terapèuta. Quiromassatgista especialitzada en Chi Nei Tsang: “Vida que viene de las visceras. Tecnica para Sanar-SE”. Massatge abdominal d’órgans interns. L’únic massatge que treballa directament amb els órgans. Educadora social i Educadora de la Salut.

 


ENTITATS COLA·LABORADORES


 

gestalt