Àrea Terapèutica

 

 

Abordatge de diferents problemàtiques individuals,
de parella i familiars (trastorns d’ansietat, depressió, problemes de parella, conflictes familiars, addiccions...) des de diferents enfocaments terapèutics.


INTERVENCIÓ EN ADICCIONS

Prevenció i tractament terapèutic de les addiccions. Modalitat: hores convingudes. Coordina: Quim Ribot i Equip EOE.


INTERVENCIÓ EN TRASTORNS D’ANSIETAT

Intervenció i tractament en fòbies simples, agorafòbia, crisi d'ansietat, trastorns de l'alimentació, trastorn obsessiu compulsiu, fòbia social... Modalitat: hores convingudes. Coordina: Judith Roig.


TERÀPIA DE PARELLA

L'objectiu de la Teràpia de Parella és millorar la qualitat de la convivència de la parella i la seva comunicació, millorant les seves habilitats per resoldre problemes familiars, ajudant a construir la seva relació més feliç. Modalitat: hores convingudes. Coordina: Clara Ramos i Carles Corbera.


INTERVENCIÓ EN VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Intervenció en violència de gènere i/o intrafamiliar amb adolescents i adults. Modalitat: hores convingudes. Coordina: Àlex Araujo


INTERVENCIÓ SISTÈMICA. ASSESSORAMENT I ORIENTACIÓ A FAMÍLIES

Intervenció i acompanyament psicoterapèutic des de les aportacions sistèmiques de Bert Hellinger. Moviments sistèmics i constel·lacions familiars individuals. Modalitat: hores convingudes. Coordina: Judith Roig Gómez.


INTERVENCIÓ, ASSESSORAMENT I ORIENTACIÓ A ADOLESCENTS

Modalitat: hores convingudes. Coordina: Núria Ramos i Tania Casanova.


INTERVENCIÓ, ASSESSORAMENT I ORIENTACIÓ A INFANCIA

Modalitat: hores convingudes. Coordina: Txell Pomès.


ACOMPANYAMENT AL DOL

Acompanyament en el dol per separació, malatía o mort. Modalitat: hores convingudes. Coordina: Equip EOE.


INTERVENCIÓ TERAPÈUTICA A DOMICILI

Aquesta modalitat d'intervenció està especialment indicada per atendre situacions en què existeix un impediment físic o psicològic que fa difícil o impossible el desplaçament a la consulta. Modalitat: hores convingudes. Coordina: Equip EOE.


INTERVENCIÓ PSIQUIÀTRICA

Indicat especialment en l'acompanyament terapèutic i psiquiàtric en processos aguts i / o patologies i seguiment de processos acompanyats de medicació Modalitat: hores convingudes. Coordina: Jorge Hoyos.


ACOMPANYAMENT DES D'EL COS

Aquesta modalitat d'intervenció està orientada a atendre processos en els que està directament involucrat el cos. Processos de  malatía crònica o transitòria. Seqüeles d'accident o situacions de trauma, etc. Modalitat: hores convingudes. Coordinen: Xènia Ros i Enric Carol.