Espai de Tallers, Cursos i formacions intensives

18 GENER-  18 ABRIL - 12 JULIOL - 11 OCTUBRE
TALLER VIVENCIAL CONSTEL·LACIONS. JUDITH ROIG

Es treballarà des d’un context de seguretat i de respecte, aspectes enredats,
desordenats i/o traumàtics que estiguin afectant-nos en el present a nivell
individual, relacional i / o familiar. Aquest treball, es projecta cap al present/
futur i cap a moviments de solució utilitzant les eines bàsiques dels ordres
de l’amor i escoltant i atenent els moviments de l’ànima.

Horari: 17h a 21h. Preu: 70€. Constelar y 10 € asisténcia.


D'OCTUBRE 2018 - JULIOL 2019
COACHING TRANSFORMACIONAL

Aquest treball ens ajuda a aconseguir amb les tècniques pròpies del Coach,
un estat permanent de presència i rebre guia per identificar l'oportunitat que
hi ha darrere de cada esdeveniment i les infinites possibilitats que es deriven
d’ ell. La formació està dirigida a descobrir aspectes de tu mateix que facilitaran
un canvi real en la teva vida.
L’objectiu és aprendre com assolir uns nivells de salut i energía vital alts, i
crear i establir habits que et permetin viure amb salut i benestar amb tan
sols 15 minuts al dia de dedicació.

Modalitat: 10 TALLERS. 1 Dissabte al mes.
Coordina: David Bertrán. www.davidbertrancoach.com


16 I 17 DE FEBRER  - Peter Bourquin
CONSTEL·LACIONS I TRAUMA

A vegades el més rellevant que falta per estar en pau amb el passat és rescatar-se a si mateix de la situació de llavors, i emportar amb si mateix al cor al present, perquè ja no és tant una qüestió entre el client i la persona que li causar dolor. És el conflicte i la divisió dins de si el que el fa patir. I és dins de si mateix, on troba la font de la seva sanació.
Horari: Dissabte de 10h a 20h i diumenge de 10h a 14h. Preu: 170€. (150€. Estudiants durant la formació i  l'any següent a finalitzar la formació).


 9 I 10 DE MARÇ  - Jordi Amenós
CONSTEL·LACIONS I HISTÒRIA DE VIDA

Revisió de la història que ens narrem, descobrir els tresors ocults implícits en la nostra història de vida.
“Durant tota la història de la humanitat, els éssers humans han necessitat de històries, mites i versos per dialogar amb el misteri, propi i del món”.
Horari: Dissabte de 10h a 20h i diumenge de 10h a 14h. Preu: 170€. (150€. Estudiants durant la formació i  l'any següent a finalitzar la formació).


19 de març a 14 de maig 2019
PROGRAMA DE MINDFULNESS PER LA VIDA QUOTIDIANA
PROGRAMA MBLC de 8 setmanes. (Mindfulness Based Living Course)

Què és el Programa MBLC?
El Programa MBLC avalat per la Mindfulness Association i desenvolupat per Rob Nairn no és un curs qualsevol. Presenta una estructura d’aprenentatge a través de les 8 setmanes, basada tant en les darreres investigacions neuropsicològiques com en pràctiques mil·lenàries d’atenció plena. L’estructura del Programa permet entendre i incorporar al dia a dia pràctiques meditatives que reestructuren el còrtex i obren noves vies de comunicació. En definitiva ens porta de manera suau i entenedora cap a un canvi profund. Un canvi tant en la nostra forma d’entendre i acostar-nos a les situacions quotidianes, com a nosaltres mateixos i a la relació amb els altres, i ens aportant benestar i equilibri.
Els pilars d’aquest Programa son la Tècnica i l’Actitud. Aquest darrer és un dels punts diferencials amb d’altres Programes, i recau sobre la importància donada a les pràctiques de Compassió. El desenvolupament d’aquesta capacitat ens permet mirar cap a nosaltres mateixos amb calidesa i acceptació, així com a les persones i situacions que ens envolten.
Mindfulness crea les condicions per una ment tranquil·la i present, i la Compassió implica coses tals com aprendre a cuidar de nosaltres mateixos, ampliar la tolerància cap els nostres sentiments i els de l’altre, desenvolupar la comprensió i reduir el judici.
Si vols explorar més sobre el Programa i conèixer qui l’avala pots visitar aquests enllaços: www.mindfulnessassociation.net (Regne Unit) i www.mindfulnessassociation.es (Espanya)
L’entrenament de Mindfulness o Atenció plena permet:
- Reduir el “pilot automàtic” i augmentar la presència.
- Reduir l’estrès i augmentar l’estat intern de calma i estabilitat.
- Augmentar la capacitat per gestionar situacions estressants.
- Reduir la reactivitat i augmentar la capacitat per escollir conscientment les respostes a situacions quotidianes.
- Gestionar les emocions i calmar la ment.
- Aprendre a orientar l’atenció, enfocar l’energia i mantenir l’equilibri.
- Explorar en un/a mateix/a l’autocura.
- Crear i sostenir hàbits saludables.

On i quan?
El Programa comença el 19 de març. Es portarà a terme els dimarts de 19.00 a 21.00h a Espai Obert Empordà de Figueres (Carrer Sant Pau, 3). Dies: 19 i 26 de març, 2, 9, 23 i 30 d’abril i 7 i 14 de maig. Dia de pràctiques a la natura dissabte 11 de maig de 9.30h a 13.30h.

Coordina: Inés Fernández Barnosell, Psicòloga per la Universitat de Barcelona (nºcol.13007). Formada en Mindfulness i Compassió per la Mindfulness Association, Instructora de Mindfulness pel Programa MBLC (Mindfulness Based Living Course).
Formada en Teràpia Gestalt a l’Escola Gestalt de Catalunya, en PNL (Richard Bandler), Neurobiologia Interpersonal (Mindsight Institute), Psicoteràpia i Aprenentatge/Coaching Assistit amb Equins (Model EAGALA).
 Fundadora de www.sinegrow.com

Inversió
280€/persona, 20 hores de formació presencial i pràctiques diàries amb audios facilitats durant la formació. Cada setmana es proporcionarà el Manual amb els continguts teòrics de la formació via mail.


15 I 16  - Carmen Cortés
EL TREBALL AMB LES PARTS INTERNES

Una de les vies del treball amb el trauma és el treball amb parts internes; en aquest taller s'explora aquest camí mitjançant la integració de les constel·lacions amb l'enfocament del Internal Family System, de Richard Schwartz. Horari: Dissabte de 10h a 20h i diumenge de 10h a 14h. Preu: 170€. (150€. Estudiants durant la formació i  l'any següent a finalitzar la formació).


16 I 17 DE NOVEMBRE -  Lluis camino
INTERVENCIÓ EN ADDICCIONS

Un treball respectuós i profund per abordar les drogodependències i els processos de dol des de la mirada sistèmica i les constel·lacions familiars. Horari: Dissabte de 10h a 20h i diumenge de 10h a 14h.  Preu: 170€. (150€. Estudiants durant la formació i  l'any següent a finalitzar la formació).


1 A 4 D’AGOST  - Judith Roig I Quim Ribot
RETIR PER TERAPEUTES

Aquest retir ha estat creat per oferir un espai de cura del terapeuta, revisió, reflexió i supervisió de la pràctica en un context residencial i en comunió amb la natura. Horari: De Dijous a les 10 a diumenge a les 14h. Més informació quan estigui disponible.

 


28 y 29 de septiembre 2019 Albert Rams
CURSO DE INTRODUCCIÓN AL ENEAGRAMA

El Eneagrama o Protoanálisis, es una potente sistema de estudio del carácter que nos ayuda a identificar los automatismos y patrones de los que está hecha nuestra personalidad, cn el fin de ganar en autoconocimiento, libertad, y autenticidad.
Una ocasión para visitar las nueve estructuras caracteriales y sus dinámicas internas a partir de un enfque multiaspectual basadas en las enseñanzas de Claudio Naranjo y en la propia experiéncia de Albert Rams.
Horari:
Dissabte de 9 a 21h i diumenge de 9 a 14h (15h). Preu: 200€. (190€. Estudiants durant la formació i  l'any següent a finalitzar la formació).