Escola de l’Espai Obert Empordà

L'Escola de Teràpia de l'EOE, ofereix actualment formació en teràpia Gestalt reconeguda per la AETG en col·laboració amb l'institut Gestalt de
Barcelona des de 2007, i formació en Entrenament sistèmic per terapeutes i professionals de l'ajuda.

L'objectiu de l'Escola de Teràpia, és d'una banda formar especialistes  i d’altra, facilitar a professionals de l’ajuda i l’acompanyament, eines i tècniques
terapèutiques actualitzades, així com revisió i supervisió de la pràctica, fomentant la investigació i la
reflexió de la pràxis terapèutica.

 


 

OBERTA INSCRIPCIÓ. INICI GENER 2020
TRAINING SISTEMICO EN LA RELACIÓN TERAPEUTICA
TERAPEUTAS, PSICÓLOGOS, PSICOTERAPEUTAS Y PROFESIONALES DE LA AYUDA

Descarregar programa formació

La Mirada Sistèmica és un abordatge terapèutic integrador, que permet identificar les dinàmiques profundes que generen malestar en els diferents sistemes als quals pertanyem al llarg de la nostra vida: família d'origen i família nuclear, social, laboral, etc .; i d'una manera respectuosa, generar canvis i orientar cap a solucions.
Aquest entrenament en Mirada Sístèmica, està especialment dirigit a professionals de l'ajuda: psicòlegs, mestres, educadors, treballadors socials, metges, terapeutes, etc.
i persones que hagin finalitzat formacions en l'àmbit de les psicoteràpies.

Objectius de la formació:

Conèixer i comprendre els orígens dels fonaments sistèmics a nivell teòric, conceptual i filosòfic. Familiaritzar-nos amb el treball sistèmic, i l'aplicació pràctica en els diferents àmbits d'intervenció: psicoteràpia, salut, educació, àmbit social, àmbit familiar, organitzacions. Incorporar a la comprensió i a la pràctica personal i professional, els Ordres de l'Amor i de l'Ajuda.
Treballar i aprofundir en el procés personal. Revisió profunda i reordenació de la història de vida. Incorporar recursos i eines per a la intervenció terapèutica.
Explorar el paper terapèutic respectant l'estil individual i descobrint els propis talents professionals. Aprofundir en la reflexió i revisió de la praxi.

Estructura de la formació: 2 cicles. 200 hores. (Un any de gener a desembre ) 6 Mòduls, 4 monogràfics oberts, un taller residencial d'una setmana i espais de tutoria i reflexió.

Certificació: En acabar els dos cicles s'obté un diploma de l'Escola de Teràpia de l'EOE i de ECOS (Escuela de constelaciones sistémicas).

Modalitat: mòduls: Divendres, dissabte de 10 h a 20 h i diumenge de 10h a 14h. Residencial: De dilluns a dissabte.


 

Equip Formació Sistèmica:

Directora Formació
Judith Roig
Col·laboradors externs:
Lluís Camino
Jordi Amenós
Peter Bourquin
Carmen Cortés


Entitats col·laboradores: