Espai de Tallers, Cursos i formacions intensives

CURS FORMATIU D’OCTUBRE A JUNY
Canta amb el COS i L’ÀNIMA! L’en-CANT de «convertir-se» en Música

Us convidem a viure l´experiència de connectar amb la Veu i el Cant d´una forma conscient i nodridora, a través de la creativitat ,unint Veu cos i emoció i
profunditzant en l´Univers musical interior de cadascú.
Partim de la base de que TOTS podem Cantar. A través de la Veu ens comuniquem,ELLA ja hi és doncs. Només ens cal confiar en el nostre “Músic
interior”i deixar que flueixi lliure. Som essers musicals. El nostre cos és l’instrument i el batec del cor el “Metrònom” que marca el “Tempo”de la nostre vida.
El Cant és una de les arts transformadores més directes perquè allibera l’autoexpressió i fomenta l’equilibri físic i emocional generant sensacions de
serenitat i benestar.

La proposta del curs és despertar aquest espai intern fet de música amb la vibració de la nostra Veu, familiaritzant-nos amb el seu só explorant els nostres
espais sonors i connectar amb les seves «facetes» mitjançant diferents tècniques i vivències.
Dins d’aquest viatge sonor amb la nostre Veu, també inclourem instruments ancestrals amb diferents textures sonores com el Didgeridoo , les Tablas Indias, Ocean Drum,Duf,Shruti Box,tot un ventall de possibilitats per acompanyar la Veu i obrir-nos al univers de la nostre creativitat Musical.

Objectius

-Sensibilitzar la nostre escolta
– alliberar la Veu d´una forma conscient
-descobrir el nostre só i gaudir-ne
-obrir-nos a cantar naturalment
-potenciar la creativitat
-descobrir les «facetes» de la nostre Veu
-Connectar Veu-cos-emoció
-conèixer i confiar en el nostre «músic interior»
-Connectar amb el nostre ritme intern i exterioritzar-lo
-Creació de la cançons

Durant el curs ,contarem amb la presència de músics que ens faran petites
introduccions al Cant d´harmònics,massatge sonor amb bols tibetans,tabla hindú,
percussió amb el cos(body percussion),i acostament al Didgeridoo,instrument
australià amb un só profund i sanador i una bona eina per a la respiració del cant.

Modalitat: El curs tindrà una durada d´Octubre a Juny i es fera els dimarts de 19h fins a les 21h.
Inversió: 50 € mensuals
Coordina: Maria Teresa Noguera Cantant professional, formada en el món clàssic i al Taller de Musics de BCN. Formada amb el mètode Voice Craft de Jo Still amb Paul Farrington, amb la musicoterapeuta Silvia Nakash i el cantant Thomas Clements.


10, 11 i 12 de NOVEMBRE 2017. FORMACIÓ INTENSIVA.
INTRODUCCIÓ A LA PSICOLOGÍA DELS ENEATIPS AMB JORDI GIL.

L’eneagrama és una proposta de coneixement que neix d’una elaboració occidental duta a terme per Oscar Ichazo que va ser mestre de Claudio Naranjo qui va realitzar tot un treball de síntesi d’aquest treball, també aquesta eina va ser nodrida per autors com Richard Riso, Helen Palmer, Russ Hudson, AH Almaas o Dhiravamsa, aquesta elaboració occidental es basa en idees anteriors d’origen místic i oriental que beuen de les fonts del sufisme i amb les que Gurdjieff ja treball.

Un dels propòsits de l’Eneagrama és aprendre sobre el tipus d’un mateix i els patrons i hàbits associats a aquest tipus per tal d’autocomprendre i desenvolupar-se, per poder conviure millor amb les nostres tendències actitudinals. Es tracta de canviar l’automatisme, transformar el automàtic elecció i resposta, la capacitat de respondre segons les nostres necessitats reals i genuïnes. L’eneagrama pretén donar més llum i consciència al que som i al que fem amb el que som.

Coordina: Jordi Gil.  PsicòlegTerapeuta Gestalt i Constelador Familiar. Formació en el procés S.A.T. de Teràpia Integrativa-Eneagrama dirigit per Claudio Naranjo. Formació en diafroteràpia. Aprofundiment en Teràpia Sistèmica, Teràpia Breu Estratègica, PNL, Tècniques psicocorporals, Tècniques expressives: Teatre-teràpia, Art-teràpia i Moviment Conscient. Psicoterapeuta Individual i de parelles. Terapeuta de grups terapèutics i creixement personal, grups psicocorporals i tallers monogràfics.
Terapeuta de grups terapèutics per a diferents col·lectius com Drogodependents i Familiars, Trastorns d’Ansietat, Fòbia social i Tastornos obsessius compulsius. PSI de Serveis Mentals de St Andreu. Psicòleg del Centre de Dia de Salut Mental de St Andreu. Experiència en processos de crisi i en salut mental.
Preu: 150. Modalitat: divendres de  18 a 22h, dissabte de 10 a 20h i diumenge de 10 a 14h.


2 de DICIEMBRE 2017. FORMACIÓ INTENSIVA.
Monográfico de Constelciones Akhásicas Esenciales del Ser.
SANANDO LAS HERIDAS DEL NIÑO INTERIOR

Con el niño interior herido encontrar la felicidad, equilibrio y estabilidad emocional es totalmente imposible. Con el niño interior herido solo se pueden tener relaciones emocionalmente inestables, basadas en la carencia y el dolor. El niño interior es un Ser que vive dentro de nosotros, hacernos responsables de él, ayudarlo a sanar y a recuperar la autoestima, seguridad, alegría, inocencia. Sanando la herida del niño interior podemos mantener una buena relación con la vida. Cómo saber si tienes al niño interior herido: ¿Tienes relaciones de pareja con mucho dramatismo? ¿Te cuesta tener un equilibrio en pareja? ¿Sientes que vives encima de un volcán a punto de estallar? ¿Vives cambios de humor constantes? ¿Sientes vergüenza, culpa, miedo? ¿Te cuesta comprometerte? ¿Tomar decisiones?.

Qué encontrarás en este taller:
Se realizarán dinámicas, ejercicios para conectar con el niño interior.
Se realizará una constelación individual para sanar el vínculo.
Se trabajarán y abordarán las diferentes heridas recibidas en la niñez.
Trabajos de recuperación del alma del niño y energía perdida.
Recuperación de dones que quedaron bloqueados.

Beneficios
Sentirnos capaces, seguros y felices Saber cuidar de nuestro niño.
Tener una buena relación de pareja basada en el equilibrio y no en la dependencia.
Saber comprometernos sintiéndonos seguros.

Día: sábado 2 de diciembre
Horario: de 9 a 14 y 16 a 20
Precio: 120 € PLAZAS LIMITADAS
Imparte: Cristina Lozano y Álvaro Legnani. CENTRO NADAJI
Traer: ropa cómoda, libreta, calcetines y espejo de mano.