Espai de Tallers, Cursos i formacions intensives

28 D'OCTUBRE
TALLER QI GONG PER A LA DONA

TALLER ALQUÍMIA FEMENINA. QI GONG PER A LA DONA

L’Alquímia femenina cultiva la unió essencial entre el cor i l’úter, el que facilita una experiència profundament amorosa. Quan coneixem i respectem la naturalesa cíclica del nostre ser ens enfortim, flueix la creativitat i la capacitat d’acollir la vida en el sentit més ampli”

Aquest taller està indicat per a dones de totes les edats que vulguin cuidar-se i descobrir la practica dels ous medicina i un ventall de pràctiques de sanació energètica en relació a la sexualitat .

 

Base del treball

 • Neteja i sintonització dels òrgans, amb esl sons curatius
 • Retrobar la vitalitat del sòl pelvià
 • Respiració ovàrica: connexió amb l’energia ovàrica i la matriu
 • Treball amb els ous medicina
 • Regulació del sistema endocrí i massatge dels pits
 • La sexualitat i el ventall de sanació
 • Tractarem amb detall els temes que ens despertin interès com poden ser: l’embaràs , la menopausa, els trastorns perineals (incontinència urinària, vaginisme, prolapses…)
  Preu: 90 euros Horari: 10 a 14 h i 16 a 20 h
  El 10 de desembre es farà a través de la formació de Qi Gong “Ona de Jade” el curs d’aprofundiment amb parella. “L’Alquimia sexual taoista en la parella” Els homes tenen un curs d’iniciació a L’Alquimia masculina el 12 de novembre amb en Jordi Canaleta a Yuan Shen, Girona.

CURS FORMATIU D'OCTUBRE A JUNY
Canta amb el COS i L’ÀNIMA! L’en-CANT de «convertir-se» en Música

Us convidem a viure l´experiència de connectar amb la Veu i el Cant d´una forma conscient i nodridora, a través de la creativitat ,unint Veu cos i emoció i profunditzant en l´Univers musical interior de cadascú. Partim de la base de que TOTS podem Cantar. A través de la Veu ens comuniquem,ELLA ja hi és doncs. Només ens cal confiar en el nostre “Músic interior”i deixar que flueixi lliure. Som essers musicals. El nostre cos és l’instrument i el batec del cor el “Metrònom” que marca el “Tempo”de la nostre vida. El Cant és una de les arts transformadores més directes perquè allibera l’autoexpressió i fomenta l’equilibri físic i emocional generant sensacions de serenitat i benestar.

La proposta del curs és despertar aquest espai intern fet de música amb la vibració de la nostra Veu, familiaritzant-nos amb el seu só explorant els nostres espais sonors i connectar amb les seves «facetes» mitjançant diferents tècniques i vivències. Dins d’aquest viatge sonor amb la nostre Veu, també inclourem instruments ancestrals amb diferents textures sonores com el Didgeridoo , les Tablas Indias, Ocean Drum,Duf,Shruti Box,tot un ventall de possibilitats per acompanyar la Veu i obrir-nos al univers de la nostre creativitat Musical.


Objectius

-Sensibilitzar la nostre escolta
– alliberar la Veu d´una forma conscient
-descobrir el nostre só i gaudir-ne
-obrir-nos a cantar naturalment
-potenciar la creativitat
-descobrir les «facetes» de la nostre Veu
-Connectar Veu-cos-emoció
-conèixer i confiar en el nostre «músic interior»
-Connectar amb el nostre ritme intern i exterioritzar-lo
-Creació de la cançons

Durant el curs ,contarem amb la presència de músics que ens faran petites
introduccions al Cant d´harmònics,massatge sonor amb bols tibetans,tabla hindú,
percussió amb el cos(body percussion),i acostament al Didgeridoo,instrument
australià amb un só profund i sanador i una bona eina per a la respiració del cant.

Modalitat: El curs tindrà una durada d´Octubre a Juny i es fera els dimarts de 19h fins a les 21h.
Inversió: 50 € mensuals
Coordina: Maria Teresa Noguera Cantant professional, formada en el món clàssic i al Taller de Musics de BCN. Formada amb el mètode Voice Craft de Jo Still amb Paul Farrington, amb la musicoterapeuta Silvia Nakash i el cantant Thomas Clements.De novembre 2017 a maig 2018
5Ritmos® a Figueres amb Irene Hernández Sánchez

Cicle de tallers 2017 – 2018
Els 5RITMOS® són una pràctica de meditació en moviment desenvolupada per Gabrielle Roth. Els ritmes conformen un mapa senzill i alhora profund que ens ajuda a reconnectar amb el nostre ésser essencial des de la nostra pròpia dansa. Una camí per tornar a escoltar la saviesa innata i sempre accessible del nostre cos físic. Desbloquejant el que no ens permet desenvolupar-nos i trobant la nostra pròpia coreografia per a habitar el nostre cos, expressar el nostre cor, alliberar la nostra ment, seguir a la nostra ànima i encarnar el nostre esperit.
En aquest Cicle de tallers pretenem crear un espai segur per suar i meditar en la mateixa respiració, per trobar un espai íntim on moure, desbloquejar i connectar amb tu mateix i el grup a través del cos i el seu moviment.

 


Dates: Diumenges de 17.30-20.30h
Novembre: “Els 5Ritmos” Diumenge 5
Febrer: “In & Out” Fluid i Staccato Diumenge 18
Abril: “A l’ull de l’huracà” Caos Diumenge 15
Junio: “El descens” Líric i Quietud Diumenge 3

Preu:
Cada taller 40 €
Descompte pagament cada taller 25 €
(El descompte pagament immediat del primer taller acaba 1 mes abans de la data) o – Descompte pagant els 4 tallers a l’inici del cicle: 100 € total

On: Espai Obert Empordà C / Sant Pau, 3. 17600 FIGUERES

Inscripcions: info@espaiobertemporda.org Tel. 972 51 20 75-636.476.888

Els 5Ritmos® de Gabrielle Roth són una simple i alhora profunda pràctica de meditació en moviment que cerca ajudar-nos a reconnectar amb el nostre cos a través de la dansa i el moviment no coreogràfic. Seguim els Ritmes per moure’ns i re-descobrir el que necessita ser dansat amb el suport i la inspiració del grup. Un lloc per encarnar el que som, expressar i deixar-lo anar, per trobar noves possibilitats. Un espai per donar-nos tot el permís i ballar la nostra pròpia dansa, seguint la saviesa intuïtiva dels nostres peus.

Coordina: Irene Hernández Sánchez
A Irene li apassionen els grups, i el ball i el moviment són les seves eines predilectes de canvi i auto-coneixement, per si mateixa i els altres. És una facilitadora viva, expressiva i creativa i sosté l’espai de forma clara i acollidora, permetent que els processos comencin, evolucionin i acabin. Mira els altres amb curiositat i empatia, i posseeix una visió integradora des que és corporal. Es va titular com a professora internacional acreditada de 5Ritmos® de Gabrielle Roth Nivell “Waves” en 2014 i porta des de 2008 immersa en la pràctica en l’escenari internacional, en la difusió, traducció, organització i facilitació de tallers de 5Ritmos a Múrcia i altres racons del món. Actualment està realitzant la formació internacional oficial “Heartbeat” (2017/18) per a acreditar-se com a professora d’aquest nivell del Mapa dels 5Ritmos®. És llicenciada en Sociologia, Màster en Direcció i Gestió de Recursos Humans i Terapeuta Familiar Sistèmica Acreditada. Treballa com a Terapeuta Psico-Corporal en XARXES Institut Sistèmic de Múrcia.

Les classes amb Irene compten com a hores de pre-requisits en el nivell waves (onades) en el camí de la formació oficial de 5Ritmos®
Més informació: www.5rhythms.com/es10, 11 i 12 de NOVEMBRE 2017. FORMACIÓ INTENSIVA.
INTRODUCCIÓ A LA PSICOLOGÍA DELS ENEATIPS AMB JORDI GIL.

L’eneagrama és una proposta de coneixement que neix d’una elaboració occidental duta a terme per Oscar Ichazo que va ser mestre de Claudio Naranjo qui va realitzar tot un treball de síntesi d’aquest treball, també aquesta eina va ser nodrida per autors com Richard Riso, Helen Palmer, Russ Hudson, AH Almaas o Dhiravamsa, aquesta elaboració occidental es basa en idees anteriors d’origen místic i oriental que beuen de les fonts del sufisme i amb les que Gurdjieff ja treball.

Un dels propòsits de l’Eneagrama és aprendre sobre el tipus d’un mateix i els patrons i hàbits associats a aquest tipus per tal d’autocomprendre i desenvolupar-se, per poder conviure millor amb les nostres tendències actitudinals. Es tracta de canviar l’automatisme, transformar el automàtic elecció i resposta, la capacitat de respondre segons les nostres necessitats reals i genuïnes. L’eneagrama pretén donar més llum i consciència al que som i al que fem amb el que som.


Coordina: Jordi Gil.  PsicòlegTerapeuta Gestalt i Constelador Familiar. Formació en el procés S.A.T. de Teràpia Integrativa-Eneagrama dirigit per Claudio Naranjo. Formació en diafroteràpia. Aprofundiment en Teràpia Sistèmica, Teràpia Breu Estratègica, PNL, Tècniques psicocorporals, Tècniques expressives: Teatre-teràpia, Art-teràpia i Moviment Conscient. Psicoterapeuta Individual i de parelles. Terapeuta de grups terapèutics i creixement personal, grups psicocorporals i tallers monogràfics.
Terapeuta de grups terapèutics per a diferents col·lectius com Drogodependents i Familiars, Trastorns d’Ansietat, Fòbia social i Tastornos obsessius compulsius. PSI de Serveis Mentals de St Andreu. Psicòleg del Centre de Dia de Salut Mental de St Andreu. Experiència en processos de crisi i en salut mental.
Preu: 150. Modalitat: divendres de  18 a 22h, dissabte de 10 a 20h i diumenge de 10 a 14h.2 de DICIEMBRE 2017. FORMACIÓ INTENSIVA.
Monográfico de Constelciones Akhásicas Esenciales del Ser.
SANANDO LAS HERIDAS DEL NIÑO INTERIOR

Con el niño interior herido encontrar la felicidad, equilibrio y estabilidad emocional es totalmente imposible. Con el niño interior herido solo se pueden tener relaciones emocionalmente inestables, basadas en la carencia y el dolor. El niño interior es un Ser que vive dentro de nosotros, hacernos responsables de él, ayudarlo a sanar y a recuperar la autoestima, seguridad, alegría, inocencia. Sanando la herida del niño interior podemos mantener una buena relación con la vida. Cómo saber si tienes al niño interior herido: ¿Tienes relaciones de pareja con mucho dramatismo? ¿Te cuesta tener un equilibrio en pareja? ¿Sientes que vives encima de un volcán a punto de estallar? ¿Vives cambios de humor constantes? ¿Sientes vergüenza, culpa, miedo? ¿Te cuesta comprometerte? ¿Tomar decisiones?.

 


Qué encontrarás en este taller:
Se realizarán dinámicas, ejercicios para conectar con el niño interior.
Se realizará una constelación individual para sanar el vínculo.
Se trabajarán y abordarán las diferentes heridas recibidas en la niñez.
Trabajos de recuperación del alma del niño y energía perdida.
Recuperación de dones que quedaron bloqueados.

Beneficios
Sentirnos capaces, seguros y felices Saber cuidar de nuestro niño.
Tener una buena relación de pareja basada en el equilibrio y no en la dependencia.
Saber comprometernos sintiéndonos seguros.

Día: sábado 2 de diciembre
Horario: de 9 a 14 y 16 a 20
Precio: 120 € PLAZAS LIMITADAS
Imparte: Cristina Lozano y Álvaro Legnani. CENTRO NADAJI
Traer: ropa cómoda, libreta, calcetines y espejo de mano.