espaiconsciencia

Mes informació dels cursos a l’agenda

GENER – 19 i 20 – JUNY-1 i 2
Instituto de Estudios Chamánicos.
VIATGE XAMÀNIC: LA PORTA A ALTRES REALITATS
MARÇ – 23 i 24 XAMANISME: MORT

Xamanisme és la pràctica espiritual més antiga coneguda per la humanitat. Cada xaman utilitza pràctiques amb característiques pròpies de la seva cultura, però totes estan basades en els mateixos Principis Universals. Aquest tipus de Xamanisme permet que en cultures occidentals com la nostra, puguem accedir de nou a la nostra legítima herència espiritual.
Modalitat: Dissabte i diumenge de 10h a 19h.


GENER – JUNY  – ENRIC CAROL
CICLE DE BIODANSA

27 DE GENER – sexualitat El sabor de viure
10 Març – Creativitat del buit al creador
5 maig – Afectivitat estimar-se, estimar i ser estimat
8 juny – Transcendència de l’instintiu a la totalitat
La Biodansa pretén activar potencials afectius i de comunicació que ens connectin amb nosaltres mateixos, amb els altres i amb la totalitat, a través de la música i el moviment.
Modalitat: Diumenges de 10 a 14h.


INICI DIMECRES 6 de MARÇ. YASMINA OLD
CICLE D’INTRODUCCIÓ ALS OLIS ESSENCIALS

Amb aquestes quatre classes, vull mostrar-te que és fàcil cuidar-te i cuidar dels teus amb els olis essencials de grau terapèutic i compartir les meves experiències cuidan’t la salut de la meva família.

Classe 1. Transformar el vostre botiquín familiar
Portaré medicaments com xarop , paracetamol, ibuprofeno, antibiòtics, antihistamines, anti-congestius, medicaments per l’acideça, etc.
Explicaré els efectes secundaris de fer-los servir
Mostraré com substituir els medicaments per olis essencials
i els beneficis secundaris d’usar els olis.

Classe 2: Hormones sanes
Què són les hormones?
Com sabem si estan desequilibrades?
Quines són les causes de l’equilibri hormonal?
Utilitzar olis essencials i suplements per reequilibrar naturalment les hormones

Classe 3: Com fer un kit d’eines per a les emocions
Com les emocions afecten la nostra salut física i mental.
Com utilitzar olis essencials per gestionar millor les emocions.
Com crear una ancla aromàtica amb els olis per controlar els estats emocionals.
Com la inhalació d’olis essencials afecta les nostres emocions i els processos físics en el cos

Classe 4: Creant resistència mental i física
La importància de fer-nos més forts contra les malalties principals d’avui, que ara comencen a presentar-se més aviat, i en un 88% de la població.
Quins són els precursors de la malaltia crònica?
La importància d’actuar ara.
Com els olis essencials ens poden enfortir el cos a nivell profund per afrontar aquestes malalties

Preu: Cada classe 7 €. L’assistència a les 4 classes 20€. En cada classe ens portem a casa un roll-on personalitzat d’oli essencial.

Coordina: Yasmina Old, mare de 5 fills ha trovat en els olis essencials l’alternativa a la medicina tradicional per millorar la salut de la seva família. Certificada en tècnica de massatge Aromatouch.
Graduada en Política i Relacions Internacionals

Modalitat: dimecres 6/3, dimecres 20/3, dimecres 3/4 i dimecres 17/4. de 19h a 20h


FEBRER 23 I 24 – FORMICA CORIANDOLO
Taller ELS SENDERS DEL SOMNI- 22 XERRADA A LA CAFETERIA PAU

Saber el que passa mentre somiem vol dir accedir al potencial de l’hemisferi dret del cervell i aprendre a viure la vida de manera diferent. Si la dimensió de la son t’apassiona, si creus que dormir és molt més que un simple descans, aquest seminari t’ofereix una confirmació i et guia cap a una nova comprensió d’aquesta antiga ciència.
Modalitat: Dissabte i diumenge de 10h a 19h. Divendres 22 xerrada a les 19h.


TROBADES  OCTUBRE – JUNY. CERCLE XAMÀNIC

Trobada lliure per persones que han fet mínim el Taller del Viatge Xamànic.
Aportació voluntària
Horari: diumenge de 10 a 13h
Coordineen: Josep Maria Figueres i Espai Obert

PROPERS ENCONTRES:
30/09
28/10
25/11
30/12


D’OCTUBRE A JUNY. DIUMENGES DE DANSA. Amb Enric Carol i Xènia Ros

Un espai holístic des del qual s’obren propostes de cursos, xerrades i experiències amb l’objectiu d’aportar i compartir informació des de diferents enfocaments orientats a l’aprenentatge i al creixement humà.

Trobada lliure per persones que han fet mínim el Taller del viatge.
Aportació 5€
Horari: diumenge de 18h a 20h

PROPERS ENCONTRES:
14 octubre
18 novembre
23 desembre

CURS OCTUBRE – JUNY.  GRUP DE TREBALL AMB LA VEU. AMB TERESA NOGUERA

La proposta del curs és despertar l’espai intern fet de música amb la vibració de la nostra Veu.
Modalitat: d’Octubre a Juny setmanal dilluns de 19 h a 21 h.
Preu: 45€
Coordina: Maria Teresa Noguera. Cantant professional, formada en el món clàssic i al Taller de Musics de BCN. Formada amb el mètode Voice Craft de Jo Still amb Paul Farrington, amb la musicoterapeuta Silvia Nakash i el cantant Thomas Clements.


D’OCTUBRE A JUNY. REIKI USUI TIBETÀ O USUI SHIKI RYOHO. FORMACIÓ EN MAESTRATGE I SESSIONS INDIVIDUALS. AMB XELL SOLDEVILA

Reiki és una tècnica mil.lenària que ens obre a posar consciència en la nostra connexió permanent i eterna amb l’energia de l’Univers, amb el camp quàntic o matriu divina. A la tradició més moderna va ser recuperat pel senyor Mikao Usui, que va canalitzar com utilitzar aquesta energia universal, els símbols sagrats que obren l’energia i els protocols per alinear-nos i sintonitzar-nos.
És una tècnica senzilla i potent al mateix temps, on menys és més, on res és tot…en connexió infinita amb l’energia sanadora més potent que existeix: l’amor de l’univers, l’energia d’Unitat, la vibració de la coherència canalitzada a través nostre. Aquesta obertura i consciència ens ajuda a equilibrar-nos i sanar-nos, augmentant el nostre benestar i equilibri, així com la nostra visió essencial de la Vida, augmentant també la nostra vibració. És un cami d’autosanació on, a més, també podem transmetre aquesta energia a altres persones per tal que s’equilibrin i s’harmonitzin els seus cossos energètics, si així ho sentim.
En el Reiki tradicional tibetà o Reiki Usui es van establir tres nivells més el Mestratge com a camí per anar evolucionant i per anar ampliant la nostra capacitat energètica i, en conseqüència, anar ampliant el nostre benestar, centre i equilibri. Aquests nivells no són d’obligat compliment, és a dir, cadascú sent i sap al seu interior quan vol continuar endavant i quan no. Cada nivell és un treball profund de per ell mateix. Els nivells que es proposen són:

  • Nivell I: sintonització Reiki I, introducció a l’energia universal, harmonització i activació dels centres energètics
  • Nivell II: sintonització Reiki II, introducció de l’ús dels símbols en la canalització d’energia, combinacions de diferents disciplines
  • Nivell III: sintonització Reiki III, símbols mestres, autoconeixement – consciència – responsabilitat, el mestratge intern, aprenent a canalitzar més energia
  • Mestratge: sintonitació Mestratge, protocols d’iniciació, més disciplines

​Cadascun del cursos augmenta la nostra freqüència vibracional i ens permet anar observant la nostra Vida des d’una consciència més elevada, transformant-la plenament.
Són tallers d’unes 7 hores de durada que s’ofereixen de forma individual, adaptant horaris a un dia seguit sencer o bé adaptar-ho en mòduls de durada inferior, depenent de com li pot anar bé a l’alumne.

Modalitat sessions individuals: a convenir
Coordina: Xell Soldevila. ww.xellsoldevila.com


D’OCTUBRE A JUNY. NUMEROLOGÍA ANCESTRAL CABALÍSTICA. FORMACIÓ I SESSIONS INDIVIDUALS. AMB XELL SOLDEVILA

La numerologia és una eina o disciplina de tradició profundament ancestral que ens acompanya a descobrir i prendre consciència de la informació que la nostra part essencial ha vingut a experimentar a aquesta dimensió. Ens obre les portes del coneixement sobre aspectes crucials i importants en nosaltres, aportant també eines per resoldre aquells bloquejos presents, donant vies d’informació respecte el nostre propòsit de vida, els nostres dons o facilitats i les nostres dificultats. És, per tant, un camí d’autoconeixement profund a través del qual també aprenem a realitzar un Estudi o Lectura Numerològica Complerta que ens capacita per treballar i aprofundir en la informació també d’altres persones, si així ho sentim.
La Numerologia Ancestral Cabalística combina els coneixements de numerologiahinduïsta-tàntrica i la càbala, rebent informació d’ambdues tradicions. Al llarg de la formació es desenvolupa tota la part teòrica de la informació de cada número i alhora també ens anem obrint a sentir aquestes diferents vibracions en nosaltres, treballant en profunditat aspectes com:

– El significat de les vibracions numerològiques en general i a diferents situacions concretes
– El camí de vida, dons al meu servei, eines, dificultats a trascendir i experimentar
– Estudi numerològic del nostre nom complert i data de naixement: ànima, personalitat, relacions, món material, món interior….vibracions que experimento al conscient i a l’inconscient, així com les seves evolucions. També missió còsmica, iniciació, equilibri espiritual, àrees clau…
– Herències familiars: llinatges, herències psicològiques, nucli central del Ser, Dons, Missió familiar
– Altres aspectes: missions fonamentals i espirituals, arquetips, creus d’alliberament i trànsits numerològic

Al llarg del taller hi ha l’oportunitat de realitzar tot aquest estudi numerològic sobre un mateix o sobre altres persones, per integrar aquesta eina tan potent al nostre servei i al servei de tots. Per tant, aprenem la metodologia per realitzar un Estudi Numerològic Complert, podent amb la pràctica acompanyar a persones a pendre consciència de la informació numerològica que vibracionalment ha vingut a treballar i trascendir.

Modalitat formació: intensiu cap de setmana i format setmanal
Modalitat sessions individuals: a convenir
Coordina: Xell Soldevila. ww.xellsoldevila.com


D’OCTUBRE A JUNY. ALQUÍMIA BIOQUÀNTICA. FORMACIÓ

L’Alquímia Bioquàntica és una fusió de diverses eines i tècniques energètiques, a nivell quàntic, i d’eines i tècniques per prendre consciència i integrar a la nostra experiència de Vida un camí d’autoconeixement i autoestima que ens va acompanyant a sentir, integrar, manifestar i experimentar la nostra dimensió més sutil i espiritual en el nostre dia a dia, obrint-nos a ella.

És un procés per tant de profunda escolta interna per sentir i connectar amb la força del Ser per manifestar a totes les vessants de la nostra Vida qui som nosaltres des de la nostra Coherència, responsabilitzant-nos plenament de nosaltres mateixos i, per tant, empoderant-nos profundament des d’aquesta vibració amorosa d’autoestima.

Es treballa en estats meditatius i d’integració en consciència a través del compartir aprenent a ser coherents en nosaltres aspectes com la Presència, la Consciència, l’Essència, l’Amor, la Plenitud … nosaltres com a Ser Multidimensional a través d’eines, entre d’altres, com la Llum, el Color, la Geometria Sagrada, el So o la Vibració Numerològica.

És una formació en mòduls totalment respectuosa amb els ritmes de cada persona i al seu moment vital i que alhora busca aquella possibilitat de salt quàntic, de transformació de tot allò que pugui estar bloquejant o no deixant experimentar qui som més enllà de la nostra matèria física.

Modalitat formació: intensiu cap de setmana i format setmanal
Coordina: Xell Soldevila. ww.xellsoldevila.com

 

Idiomes

Si continuas utilizando este sitio aceptas el uso de cookies. más información

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar