Agora de l’eoe

20 DE JUNY 2107. Taller 3
CICLE INTENSIU SOBRE ELS OLIS ESSENCIALS. MICALA DUVOUX

TALLER 1: INTRODUCCIÓ ALS OLIS ESSENCIALS
En aquest taller pràctic i informal, vas a descobrir els deu olis essencials més utilitzats per la salut física – un kit de primers auxilis natural per a tota la família! Parlarem de la importància de la qualitat dels olis i perquè tots els olis no són iguals. Sortiràs del taller amb un bon coneixement per utilitzar els olis a casa teva.
TALLER 2: SUPORT EMOCIONAL AMB ELS OLIS ESSENCIALS
Qui no té emocions? En aquest taller aprendràs com els olis essencials poden transformar les emocions negatives en positives. Són una eina màgica que poden ajudar els adults, els adolescents i els nens.
TALLER 3: EL BENESTAR AMB ELS OLIS ESSENCIALS
Amb l’auto escolta i petits gestos quotidians pots augmentar la teva salut i la teva felicitat. En aquest taller anem a descobrir els rituals que podem fàcilment adoptar pel benestar físic, emocional, mental i espiritual.
COORDINA: Micala Duvoux és mama i coach de vida. Li encanta compartir la seva passió pels olis essencials i donar poder a les dones a cuidar-se amb les solucions naturals. MODALITAT: DIMARTS 4 D’ABRIL, 2 DE MAIG, 20 DE JUNY. HORARI: 19h a 20h. APORTACIÓ: 5€ SESSIÓ.

22 juny 2017. Taller 3
CICLE DE XERRADES SOBRE ALIMENTACIÓ CONSCIENT. MARTA SALA GIRALT

TALLER 1: DEPURAR O REFORÇAR? SAPS EL QUE NECESSITES?
A partir de la dualitat depurar-reforçar parlarem de qui necessita treure excessos (de greix corporal, de calor, d’irritació, etc.) i de qui necessita reforçar (persona amb fred, poca energia, víctima de la vida, etc.). Donarem pautes per depurar (hi hagi excés de pes dens o de pes fofo) i pautes per reforçar, nodrir i remineralitzar.

TALLER 2: SALUT I TRASTORNS DEL NOSTRE SISTEMA DIGESTIU: CAUSES I SOLUCIONS.
L’energia dels aliments. La roda alimentària extrema. Les fases de la digestió. Les combinacions d’aliments a evitar. Hàbits saludables i hàbits nocius per al nostre sistema digestiu. Desequilibris més comuns: diarrea, restrenyiment, gasos i flatulències, càndida, celiaquia. 

TALLER 3: L’ALIMENTACIÓ I LES EMOCIONS.
Quines necessitats té cadascun dels nostres cossos: físic, emocional i mental? L’alimentació adequada per al nostre cos físic i l’efecte energètic dels aliments. Els aferraments alimentaris i la seva relació amb les carències energètiques a nivell físic, emocional i mental. La connexió entre òrgans i emocions i com els aliments poden bloquejar-los o tonificar-los.

COORDINA: Marta Sala Giralt: Biòloga. Màster en Agricultura Ecològica. Formada en Alimentació Natural i Energètica amb Montse Bradford. MODALITAT: Dijous 20 abril, 25 maig i 22 juny HORARI: de 18’30h a 20h.  APORTACIÓ: 5€ taller.

 


14 DE JULIOL.
TALLER VIVENCIAL DE CONSTEL·LACIONS AKASHICAS ESENCIALES DEL SER©

Les constel·lacions akáshicas és la mateixa feina que amb les constel·lacions familiars només que ampliem la mirada, ampliem la percepció a vides anteriors, buscant la primera vida on va començar el conflicte que en present afecta la persona, relació o família.
Tenim en compte que el temps i espai no existeix i que l’ànima no distingeix si el que està experimentant ve de fa deu vides o és de fa un any, per a ella tot és present.
Amb aquest treball alliberem la memòria arrel, alliberem l’ànima en la seva totalitat recuperant l’energia que deixo en aquestes vivències traumàtiques, sanem karma i alliberem a les persones implicades.

Perquè serveixen les Constel·lacións Akáshicas
Per alliberar bloquejos procedents de vides anteriors, vides paral·leles, etc
Per alliberar energies kàrmiques i negatives de vides passades
Curar l’ànima en la seva totalitat, recuperació de fragments de l’ànima així com la recuperació de talents
Alliberament de vots, pactes i juraments procedents de vides anteriors

Quan fer una Constel·lació Akáshica
Quan es a treballat amb altres teràpies i el bloqueig segueix sense ser resolt
Quan vivim situacions desagradables repetitives sense cap explicació aparent
Quan es repeteixen vells patrons i sentim que estem atrapats
Quan la nostra pròpia voluntat està anul·lada i no sabem perquè
Quan hi ha pors i fòbies però no hi ha motiu aparent
Modalitat: de 16h a 20’30h.
Preu: 80€ les persones que constel·len. 10€ els assistents
Coordina: Cristina Lozano. Espacio Terapeútico Nadaji.
https://www.cristinalozano.org


JULIOL 2017
ESTIU DANSART

DANSART – JOC, EXPRESSIÓ, DANSA. Grup 4 a 9 anys
DANSA, CONTES, RIALLES, EXPRESSIÓ ARTÍSTICA, FANTASIA…

Lliure moviment a través de l’expressió, la creativitat i el joc.
Celebrem i aollim el ser nen i nena, abraçant la autenticitat de cada un en cada moment.

Amb un acompanyament respectuós, fet des de l’escolta i l’afecte cap a les necessitats del grup i les persones. Oferint un espai de seguretat i confiança. Amb alegria i proximitat.

Modalitat: Dilluns i dimecres de 17’30 a 19H
Preu: 1 dia 40€ al mes. 2 dies 70€ al mes.
Cordinen: Enric Carol: Educador Social. Terapeuta Gestalt i membre adherent de l’AETG. Facilitador de Biodansa i Arterapeuta. Format en Treball Corporal Gestalt i Programa SAT de Claudio Naranjo i Sara Cufí: Arterapeuta, Educadora Social, Educadora de Massatge Infantil, Acompanyant d’Infants, adolescents, famílies i dones en els seus processos de Vida


JULIOL 2017
INTENSIU BIODANSA

La Biodansa és un sistema vivencial que busca l’expressió  de la identitat de les persones, utilizant la música, el moviment i la trobada en grup.

La Biodansa és una proposta de creixement personal  que crea un àmbit favorable perquè les persones descobreixin i expressin els seus potencials i perquè els puguin desenvolupar, propiciant, a més, l’alegria i el plaer de viure, i oferint un espai d’autoconeixement i d’expressió.

L’experiència de l’intensiu ofereix:
Conèixer la biodansa des de la vivència. Experimentar  la biodansa com a eina de creixement personal i de grup i els seus beneficis. Identificar la vivència pròpia en una sessió de biodansa.

Cordina: Enric Carol, Educador Social. Terapeuta Gestalt i membre adherent de l’AETG. Facilitador de Biodansa i Arterapeuta. Format en Treball Corporal Gestalt i Programa SAT de Claudio Naranjo Modalitat: Dijous de 20h a 21’30h Preu: 40€ al mes.


JULIOL 2017
INTENSIU FORMATIU DE TAROT
INICI I PROFUNDITAT DEL TAROT DE MARSELLA.
CONEIXEMENT A TRAVÉS DE LA CONCIENCIA

Formació intensiva teòric/pràctica basada en els coneixements d’Alejandro Jodorowsky.
S’estudiaran els Arcans Majors profunditzant en la part emocional. Estudi de diferents tirades i compossicions. Iniciació al treball amb pèndol, minerals, espelmes i incens.
Modalitat: Intensiu dissabte setmanal , 1, 8, 15 i 29 de juliol de 11 a 14 i de 16’30 a 20h.  Preu:  Els quatre tallers 260€. PLACES LIMITADES A 5.
Coordinen: Violeta  mes de 15 anys d’experiència amb tarot, terapèuta en Flors de Bach, formada en Kundalini Ioga, diplomada en MetafÍsica quàntica i Formada en Tantra Blanc.