Agora de l’Espai La Pau

17,18 Y 19 OCTUBRE. CHARLA/MINI TALLER LECTURA DE MANOS Y SESIONES CON CLAUDIA GARCÍA

Nuestras manos són un diario de a bordo de la nave que somos
Claudia García

Descubre tu personalidad, tus aptitudes y tus habilidades naturales a través de la palma de la mano.
Un estudio de la mano nos permite centrarnos en aquellos aspectos importantes de nuestra vida que podemos potenciar o cambiar y facilitarnos así ventana camino vital.

Modalidad: Charla Miercoles dia 17. Sesiones individuales concertadas de 1h 30m, jueves y viernes 18 y 19 de octubre.

Coordina: Claudia García. Formada en Quirología y Quiromancia. Tarot. Diplomada en Ciencias Empresariales. Programación Neurolingüística (PNL). Método Yuen. Profesional de Yuk-ki (Medicina y nutrición Taoísta). Reiki y Reiki Kundalini. Magnified Healing. Chi-kung y Chakras.Ioga y Tantra. Arquetipos y Calendario Maya. Chamanismo Nativo Americano y Andino. Minerales y Gemoterapia. Numerología. Facilitadora de Constelaciones Familiares (Por CUDEC, México). Estudios de Cábala y Astrología Cabalística.

TROBADES  OCTUBRE – JUNY. CERCLE XAMÀNIC

Trobada lliure per persones que han fet mínim el Taller del Viatge Xamànic.
Aportació voluntària
Horari: diumenge de 10 a 13h
Coordineen: Josep Maria Figueres i Espai Obert

PROPERS ENCONTRES:
30/09
28/10
25/11
30/12


D’OCTUBRE A JUNY. ESPAI DE MEDITACIÓ

Un lloc de trobada per explorar el Ser a través de diferents tècniques i tocar el propi Cor

Modalitat: Tots els DILLUNS de 16’15h a 17’00h. D’octubre a juny.  (Assistència lliure i gratuïta).
Coordina:  Judith Roig Gómez. D’Octubre a Juny.


D’OCTUBRE A JUNY. DIUMENGES DE DANSA. Amb Enric Carol i Xènia Ros

Un espai holístic des del qual s’obren propostes de cursos, xerrades i experiències amb l’objectiu d’aportar i compartir informació des de diferents enfocaments orientats a l’aprenentatge i al creixement humà.

Trobada lliure per persones que han fet mínim el Taller del viatge.
Aportació 5€
Horari: diumenge de 18h a 20h

PROPERS ENCONTRES:
14 octubre
18 novembre
23 desembre

CURS OCTUBRE – JUNY.  GRUP DE TREBALL AMB LA VEU. AMB TERESA NOGUERA

La proposta del curs és despertar l’espai intern fet de música amb la vibració de la nostra Veu.
Modalitat: d’Octubre a Juny setmanal dilluns de 19 h a 21 h.
Preu: 45€
Coordina: Maria Teresa Noguera. Cantant professional, formada en el món clàssic i al Taller de Musics de BCN. Formada amb el mètode Voice Craft de Jo Still amb Paul Farrington, amb la musicoterapeuta Silvia Nakash i el cantant Thomas Clements.


D’OCTUBRE A JUNY. REIKI USUI TIBETÀ O USUI SHIKI RYOHO. FORMACIÓ EN MAESTRATGE I SESSIONS INDIVIDUALS. AMB XELL SOLDEVILA

Reiki és una tècnica mil.lenària que ens obre a posar consciència en la nostra connexió permanent i eterna amb l’energia de l’Univers, amb el camp quàntic o matriu divina. A la tradició més moderna va ser recuperat pel senyor Mikao Usui, que va canalitzar com utilitzar aquesta energia universal, els símbols sagrats que obren l’energia i els protocols per alinear-nos i sintonitzar-nos.
És una tècnica senzilla i potent al mateix temps, on menys és més, on res és tot…en connexió infinita amb l’energia sanadora més potent que existeix: l’amor de l’univers, l’energia d’Unitat, la vibració de la coherència canalitzada a través nostre. Aquesta obertura i consciència ens ajuda a equilibrar-nos i sanar-nos, augmentant el nostre benestar i equilibri, així com la nostra visió essencial de la Vida, augmentant també la nostra vibració. És un cami d’autosanació on, a més, també podem transmetre aquesta energia a altres persones per tal que s’equilibrin i s’harmonitzin els seus cossos energètics, si així ho sentim.
En el Reiki tradicional tibetà o Reiki Usui es van establir tres nivells més el Mestratge com a camí per anar evolucionant i per anar ampliant la nostra capacitat energètica i, en conseqüència, anar ampliant el nostre benestar, centre i equilibri. Aquests nivells no són d’obligat compliment, és a dir, cadascú sent i sap al seu interior quan vol continuar endavant i quan no. Cada nivell és un treball profund de per ell mateix. Els nivells que es proposen són:

  • Nivell I: sintonització Reiki I, introducció a l’energia universal, harmonització i activació dels centres energètics
  • Nivell II: sintonització Reiki II, introducció de l’ús dels símbols en la canalització d’energia, combinacions de diferents disciplines
  • Nivell III: sintonització Reiki III, símbols mestres, autoconeixement – consciència – responsabilitat, el mestratge intern, aprenent a canalitzar més energia
  • Mestratge: sintonitació Mestratge, protocols d’iniciació, més disciplines

​Cadascun del cursos augmenta la nostra freqüència vibracional i ens permet anar observant la nostra Vida des d’una consciència més elevada, transformant-la plenament.
Són tallers d’unes 7 hores de durada que s’ofereixen de forma individual, adaptant horaris a un dia seguit sencer o bé adaptar-ho en mòduls de durada inferior, depenent de com li pot anar bé a l’alumne.

Modalitat sessions individuals: a convenir
Coordina: Xell Soldevila. ww.xellsoldevila.com


D’OCTUBRE A JUNY. NUMEROLOGÍA ANCESTRAL CABALÍSTICA. FORMACIÓ I SESSIONS INDIVIDUALS. AMB XELL SOLDEVILA

La numerologia és una eina o disciplina de tradició profundament ancestral que ens acompanya a descobrir i prendre consciència de la informació que la nostra part essencial ha vingut a experimentar a aquesta dimensió. Ens obre les portes del coneixement sobre aspectes crucials i importants en nosaltres, aportant també eines per resoldre aquells bloquejos presents, donant vies d’informació respecte el nostre propòsit de vida, els nostres dons o facilitats i les nostres dificultats. És, per tant, un camí d’autoconeixement profund a través del qual també aprenem a realitzar un Estudi o Lectura Numerològica Complerta que ens capacita per treballar i aprofundir en la informació també d’altres persones, si així ho sentim.
La Numerologia Ancestral Cabalística combina els coneixements de numerologiahinduïsta-tàntrica i la càbala, rebent informació d’ambdues tradicions. Al llarg de la formació es desenvolupa tota la part teòrica de la informació de cada número i alhora també ens anem obrint a sentir aquestes diferents vibracions en nosaltres, treballant en profunditat aspectes com:

– El significat de les vibracions numerològiques en general i a diferents situacions concretes
– El camí de vida, dons al meu servei, eines, dificultats a trascendir i experimentar
– Estudi numerològic del nostre nom complert i data de naixement: ànima, personalitat, relacions, món material, món interior….vibracions que experimento al conscient i a l’inconscient, així com les seves evolucions. També missió còsmica, iniciació, equilibri espiritual, àrees clau…
– Herències familiars: llinatges, herències psicològiques, nucli central del Ser, Dons, Missió familiar
– Altres aspectes: missions fonamentals i espirituals, arquetips, creus d’alliberament i trànsits numerològic

Al llarg del taller hi ha l’oportunitat de realitzar tot aquest estudi numerològic sobre un mateix o sobre altres persones, per integrar aquesta eina tan potent al nostre servei i al servei de tots. Per tant, aprenem la metodologia per realitzar un Estudi Numerològic Complert, podent amb la pràctica acompanyar a persones a pendre consciència de la informació numerològica que vibracionalment ha vingut a treballar i trascendir.

Modalitat formació: intensiu cap de setmana i format setmanal
Modalitat sessions individuals: a convenir
Coordina: Xell Soldevila. ww.xellsoldevila.com


D’OCTUBRE A JUNY. ALQUÍMIA BIOQUÀNTICA. FORMACIÓ

L’Alquímia Bioquàntica és una fusió de diverses eines i tècniques energètiques, a nivell quàntic, i d’eines i tècniques per prendre consciència i integrar a la nostra experiència de Vida un camí d’autoconeixement i autoestima que ens va acompanyant a sentir, integrar, manifestar i experimentar la nostra dimensió més sutil i espiritual en el nostre dia a dia, obrint-nos a ella.

És un procés per tant de profunda escolta interna per sentir i connectar amb la força del Ser per manifestar a totes les vessants de la nostra Vida qui som nosaltres des de la nostra Coherència, responsabilitzant-nos plenament de nosaltres mateixos i, per tant, empoderant-nos profundament des d’aquesta vibració amorosa d’autoestima.

Es treballa en estats meditatius i d’integració en consciència a través del compartir aprenent a ser coherents en nosaltres aspectes com la Presència, la Consciència, l’Essència, l’Amor, la Plenitud … nosaltres com a Ser Multidimensional a través d’eines, entre d’altres, com la Llum, el Color, la Geometria Sagrada, el So o la Vibració Numerològica.

És una formació en mòduls totalment respectuosa amb els ritmes de cada persona i al seu moment vital i que alhora busca aquella possibilitat de salt quàntic, de transformació de tot allò que pugui estar bloquejant o no deixant experimentar qui som més enllà de la nostra matèria física.

Modalitat formació: intensiu cap de setmana i format setmanal
Coordina: Xell Soldevila. ww.xellsoldevila.com