Espai de Tallers

31 MARÇ 2017. XERRADA/TALLER.
LA MIRADA QUÀNTICA DE, LA BIOLOGIA DE LES EMOCIONS. COTE FRAMIS I JUDITH ROIG

PROJECTAR LA REALITAT: CREENÇA / SUCCÉS / EXPERIÈNCIA.
CIRCUIT EMOCIONAL: IMPRESSIÓ / EMOCION / EXPRRESION.
MODELS FISIOLÒGICS DE LA FÍSICA QUÀNTICA.
ELEMENTS PER A LA VIDA PRÀCTICA.

COORDINA:  Cote framis. Estudis superiors de biologia sanitària (UB). Naturòpata i
quiromasagista. tècnic en diverses teràpies orientals. acompanyant en BIONEUROEMOCIÓ©.
COLABORA: Judit Roig. Psicòloga. Terapèuta i Formadora en teràpia gestalt,
Formada en Constelacions familiars. Màster en pedagogía sistèmica.
Instructora de Mindfulness.  MODALITAT: Divendres 31 a les 19h : APORTACIÓ: 10 euros


18 de maig 2017.

TALLER VIVENCIAL DE CONSTEL·LACIONS FAMILIARS.

El treball de Constel·lacions és un mètode eficaç que permet obtenir
informació sobre els desordres que generen dificultats en un sistema,
i ens dóna claus per la seva solució.

Modalitat: de 17 a 22h.
Preu: 60€
Coordina: JOAN GARRIGA. Membre Fundador de l’Institut Gestalt de Bcn, de l’APNL i Titular de l’AETG. Psicòleg i terapeuta gestàltic.Trainer diplomat en PNL. Deixeble i col·laborador en el programa SAT de Claudio Naranjo. Autor dels llibres: “ ¿Dónde están las monedas?”, “Vivir en el alma”, “El Buen Amor en la pareja” i “La llave de la buena vida”.


27 MAIG
TALLER CREATIU: CELEBREM LA VIDA QUE SOM

Un encontre en l’experiència en contacte amb el cicle de la vida en la seva dimensió pràctica, terrenal i espiritual.

Cos, ànima, natura, expressió, art, creació, comunicació, silenci, respecte…Com a compays de viatge, d’aquesta celebració de la vida que som.

Treballarem amb el cos com a eina d’autodiagnòstic i interrelació amb el jo. l’altre i amb l’entorn (dramatització, moviment corporal, actes simbòlics, amb la veu i la roda de paraula…) Atenent la dimensió emocional, cognitiva i pràctica del ser.

Preu: 80€ Modalitat: Dissabte de 10 a 14 i de 16 a 20h Coordina:  ENRIC CAROL I SARA CUFÍ


10 JUNY 2017
El taller EL PODER DE LA TEVA VEU

És un taller pràctic per descobrir la teva Nota Personal. El teu So primordial que t’ajudarà a harmonitzar la teva vida. Des de la mateixa sessió ja podràs crear aquesta nota, i sentir els seus beneficis directament.

A través de la meditació, exercicis físics i de veu, treballaràs de forma individual, en grup i en parelles per acabar la jornada amb una gran sensació de pau, benestar, seguretat i confiança personal. A més, adquiriràs les eines necessàries per continuar treballant pel teu compte i millorar la teva veu; eina fonamental de comunicació, tant amb els altres, com amb tu mateixa.

Cordina: Edgar Tarrés està especialitzat en el món de la Comunicació i la Consciència. És el creador de Sonido Alquímico, un projecte que està a disposició de les persones que vulguin alimentar la seva ànima, expandir la seva consciència i aprendre a comunicar-se amb el seu interior. A través dels Sons i el Silenci, dissenya i crea experiències que aportin benestar i harmonia; ja sigui en l’àmbit terapèutic, o més lúdic: sessions individuals per desenvolupar el nostre potencial, concerts enmig del mar, retirs a la natura, viatges de creixement personal, concerts sota l’aigua, tallers, concerts privats a cases particulars, massatges sonors, classes de meditació i disseny de projectes i activitats dins el món de la comunicació i la consciència.

Acaba d’editar la novel.la “Quan el Silenci Crida”, una aventura sobre el món de la consciència amb molts silencis que t’ajudaran a il.luminar el camí de la teva ànima.

Modalitat: Dissabte de 10h a 14h Preu: 50€

Podreu trobar més informació sobre ell a: www.sonidoalquimico.com


 17 JUNY nivell I
TALLER FORMATIU: REGISTRES AKÁSHIKS

Aprendràs a reconèixer i alliberar que pactes, vots, promeses i mandats restrictius tens de vides passades. Recuperaràs l’energia perduda i fragments de l’ànima. Treballaràs amb l’oracions de perdó i sanació del karma. Crearàs un canal fluid amb els teus guies espirituals
Modalitat: Dissabte de 10 a 14h i de 16 a 20h. Coordina: Cristina Lozano. CENTRE TERAPÈUTIC NADAJI


18 JUNY
TALLER FORMATIU: NETEGES ENERGÈTIQUES

 Nadaji és un curs que et connecta directament amb la capacitat i poder que tenim de netejar-nos a nosaltres mateixos. La manera d’elevar a la llum les energies negatives és molt antiga i té el seu propi arxiu akáshico. Els Mestres de llum, guies i Arcàngel Miquel ens van guiar a l’hora de canalitzar aquesta tècnica per poder utilitzar-la i transmetre-la.
És una eina de sanació que eleva a la llum totes les energies de baixa vibració que podem portar enganxades en el nostre sistema energètic, aura o chakres.
A vegades no som conscients que quan practiquem meditacions, vam rebre sessions de reiki, teràpies de llum, se’ns van desbloquejant temes sense solucionar del passat i fins i tot de vides passades i amb aquests temes van vinculades energies que no són favorables, cal elevar-les a la llum per ja no portar-les amb nosaltres.
Si no elevem a la llum totes aquestes energies es van acumulant i notem malestar, deixem d’evolucionar perquè totes aquestes memòries exerceixen de fre.

Modalitat: Diumenge de 10 a 14h. Coordina: Cristina Lozano. CENTRE TERAPÈUTIC NADAJI


14 DE JULIOL.
TALLER VIVENCIAL DE CONSTEL·LACIONS AKASHICAS ESENCIALES DEL SER
©

Les constel·lacions akáshicas és la mateixa feina que amb les constel·lacions familiars només que ampliem la mirada, ampliem la percepció a vides anteriors, buscant la primera vida on va començar el conflicte que en present afecta la persona, relació o família.
Tenim en compte que el temps i espai no existeix i que l’ànima no distingeix si el que està experimentant ve de fa deu vides o és de fa un any, per a ella tot és present.
Amb aquest treball alliberem la memòria arrel, alliberem l’ànima en la seva totalitat recuperant l’energia que deixo en aquestes vivències traumàtiques, sanem karma i alliberem a les persones implicades.

Perquè serveixen les Constel·lacións Akáshicas
Per alliberar bloquejos procedents de vides anteriors, vides paral·leles, etc
Per alliberar energies kàrmiques i negatives de vides passades
Curar l’ànima en la seva totalitat, recuperació de fragments de l’ànima així com la recuperació de talents
Alliberament de vots, pactes i juraments procedents de vides anteriors

Quan fer una Constel·lació Akáshica
Quan es a treballat amb altres teràpies i el bloqueig segueix sense ser resolt
Quan vivim situacions desagradables repetitives sense cap explicació aparent
Quan es repeteixen vells patrons i sentim que estem atrapats
Quan la nostra pròpia voluntat està anul·lada i no sabem perquè
Quan hi ha pors i fòbies però no hi ha motiu aparent
Modalitat: de 16h a 20’30h.
Preu: 80€ les persones que constel·len. 10€ els assistents
Coordina: Cristina Lozano. Espacio Terapeútico Nadaji.
https://www.cristinalozano.org


JULIOL 2017
INTENSIU FORMATIU DE TAROT
INICI I PROFUNDITAT DEL TAROT DE MARSELLA.
CONEIXEMENT A TRAVÉS DE LA CONCIENCIA

Formació intensiva teòric/pràctica basada en els coneixements d’Alejandro Jodorowsky.
S’estudiaran els Arcans Majors profunditzant en la part emocional. Estudi de diferents tirades i compossicions. Iniciació al treball amb pèndol, minerals, espelmes i incens.
Modalitat: Intensiu dissabte setmanal , 1, 8, 15 i 29 de juliol de 11 a 14 i de 16’30 a 20h.  Preu:  Els quatre tallers 260€. PLACES LIMITADES A 5.
Coordinen: Violeta  mes de 15 anys d’experiència amb tarot, terapèuta en Flors de Bach, formada en Kundalini Ioga, diplomada en MetafÍsica quàntica i Formada en Tantra Blanc.