Espai de Família, nens, adolescents i joves

GRUP GESTALT JOVE
GRUP D'ENCONTRE PER ADOLESCENTS I JOVES

És un treball setmanal en grup, dinàmic i vivencial, en què es proposen activitats, experiències per tal que el jove pugui viure-les i aprendre’n. Les sessions comencen amb una roda per saber com venim, després realitzem algun joc dinàmic que ens porta a descobrir coses noves de nosaltres i dels altres, i finalment acabem amb una roda per expressar com estem. Utilitzem tècniques expressives, tals com el teatre i la plàstica.

El grup facilita que el jove trobi un espai on pertànyer i alhora li proporciona seguretat. Ja que l’adolescent sovint té dificultats en acceptar les aportacions de l’adult, el grup possibilita que el jove es pugui nodrir dels companys i relaxar-se amb la figura adulta. La millor manera d’entendre com funciona és venir i probar. Com vas aprendre a nadar, o caminar? Doncs fent! Per aprendre a nadar cal posar-se a la piscina.

Modalitat:  sessions setmanals d'octubre a juny de 17 a 18'30h. Preu: 70€ al mes.
Coordinen: Natàlia Ravetllat Psicòloga col.legiada 16123, Terapeuta gestàltica, Màster en Drogodependències, especialista en la prevenció i tractament de les addiccions. Postgraduada en psicologia clínica i de la salut. Formada en treball corporal gestalt. Actualment en formació en psicoteràpia integrativa en el programa SAT de Claudio Naranjo, en Teràpia Familiar Sistèmica a l’ Escola de Terapia Familiar d Girona i Núria Ramos Diplomada en treball social i terapeuta gestalt. Especialista en adiccions i en treball amb famílies.

 

 

 

 

 

 

INTERVENCIÓ, ASSESSORAMENT
I ORIENTACIÓ A ADOLESCENTS

Modalitat: hores convingudes.
Coordina: Núria Ramos i Natàlia Ravetllat.

 

 

 

 

 

 

INTERVENCIÓ, ASSESSORAMENT
I ORIENTACIÓ A INFANCIA

Modalitat: hores convingudes.
Coordina: Txell Pomés.

 

 

 

 

 

 

INTERVENCIÓ SISTÈMICA ASSESSORAMENT
I ORIENTACIÓ A FAMÍLIES

Intervenció i acompanyament psicoterapèutic des de les aportacions sistèmiques de Bert Hellinger.
Moviments sistèmics i constel·lacions familiars individuals.
Modalitat: hores convingudes.
Coordina: Judith Roig Gómez.