ESCOLA D’ESTIU

ACTIVITATS SETMANALS

DILLUNS 16 i 23 JULIOL – TALLERS DE GESTALT GRUPAL
monogràfics cos i gestalt

Amb Enric Carol i Xènia Ros. dilluns de 19 h a 21.15 h.
Aquestes trobades et possibiliten una relació més sincera personal i relacional. El treball d’autoconeixement en grup, en un clima de confiança, facilita l’acceptació de tot el que forma part del teu ésser. posarem l’atenció a desenvolupar l’expressió creativa a través del cos.


DIMARTS 10 I 24DE JULIOL – TALLERS VIVENCIALS DE CONSTEL·LACIONS FAMILIARS
Moviments Sistèmics cap a la llibertat

Treballarem des d’un context de seguretat i DE respecte, aspectes  enredats, desordenats i/o traumàtics que estiguin afectant-nos en el present a nivell individual, relacional i / o familiar.
Aquest treball, es projecta cap al present/ futur i cap a moviments de solució utilitzant les eines bàsiques dels ordres de l’amor i escoltant i atenent els moviments de l’ànima.
Modalitat: 17h a 21h

 


DIMARTS 3-10-17-24 I 31 – TALLERS DE VEU
JULIOL AMB EN-CANT

Amb Teresa Noguera. Tots els dimarts de juliol de 19h a 21h.
Proposem un espai per descobrir la vostra creativitat musical guiada per la vibració de la Veu cantada i sonora. Que us deixeu portar per aquest nen/a savi que es dins vostre i que us demana jugar. Que us regaleu moments inoblidables compartits amb altres Veus amb altres sons i que gaudiu del plaer de composar la vostra pròpia cançó.


DIMECRES 11-18 i 25 JULIOL – TALLERS GESTALT JOVE
com relacionar-nos amb la pròpia adolescència

Amb Nùria Ramos. Dimecres de 17 a 20h.
Tallers monogràfics per a adolescents, en els que treballarem la relació amb la pròpia adolescència, les dificultats i oportunitats que ens ofereix. Els tallers es poden fer de forma separada o conjunta.


DIJOUS 5-12-19 I 26 JULIOL – TALLERS BIODANSA
Conèixer la biodansa, una altra mirada

Amb Enric Carol. Tots els dijous de juliol de 20 h a 21.30 h.
Biodansa és una tècnica d’integració vivencial terapèutica i pedagògica. A través del moviment, la música, el grup i la vivència integradora, es facilita un contexte que permet el desenvolupament i l’expressió saludable de la pròpia identitat.


DE DILLUNS A DIVENDRES JULIOL – TALLERS DE  MOVIMENT
TALLER DE DANSA Per Nens i nenes DE 12 A 14 Anys

Amb Isabel Ximenes dll/dx/dj/dv de 11 a 13h. i dm de 18 a 19’30h. En aquest taller es treballarà la conscienciaciò del cos y del moviment a dins de la dansa, partint de propostes que estimulen la singularitat de cada un en el grup, desenvolupant la flexibilitat, la musicalitat i la creativitat per a la creació coreogràfica.


7 I 8 JULIOL I/O TOTS ELS DIJOUS DE JULIOL- TALLERS DE
NUMEROLOGIA ANCESTRAL CABALISTICA
Amb Xell Soldevila. Utilitzarem l’aprenentatge sobre una eina molt potent com és la numerologia, per fer un procés d’autoconeixement important que ens portarà a comprendre d’una manera profunda quins aprenentatges, quines eines, quines virtuds i quines potencialitats tenim a aquesta vida per evolucionar, així com també per suposat poder comprendre i ens capacitem per treballar un Estudi Numerològic Complet d’altres persones, si així ho sentim.