ESCOLA D’ESTIU

JULIOL- 19-20-21-22
RETIR D'EVOLUCIÓ INTERIOR
UNA MIRADA AL CENTRE D'UN MATEIX


Aquest retir d'estiu, està dirigit a les persones que desitgeu avançar un tram mes en el treball interior. Està pensat per a realitzar un treball personal, alhora que proporcionar espais per al descans, la regeneració i l'aventura de compartir des de la nostra part més essencial.
Durant quatre dies treballarem recolzant-bàsicament en tres línies terapèutiques i en el treball corporal per abordar i atendre les necessitats personals i del grup que vagin sorgint.

La Teràpia Gestalt com enfoc de base,  ens situarà en un marc de confiança i autoregulació per abordar el que sorgeixi del nostre interior espontàniament d'una manera lliure, dins d'un context de consciència i responsabilitat.

La Mirada Sistèmica, ens acompanyarà a revisar i indagar en la nostra pròpia història de vida, ordenant-nos i obrint-nos a comprensions sobre les nostres arrels i la nostra experiència de vida, facilitant-nos el camí de recuperació de la nostra pròpia força.

Mindfulness ens ajudarà a treballar la Consciència Plena, a estar presents i a obrir-nos a la doble atenció sense judici (interna i externa), aportant-nos un contacte deseapegat amb la realitat per poder reconèixer-la d'una forma mes nitida i extensa. Aquesta disciplina laica ens aproparà al silenci, espai en què tot passa i des d'on podrem assaborir la pau de simplement Ser.

El treball corporal estarà cada dia present amb matinals de Qi gong terapèutic i capvespres en què ens submergirem en l'escolta del cos des de la Biodansa, El Moviment Autèntic i els Centres d'Energia.

Aquest retir intensiu, es farà a L'Era de Can Burguès masia del s. XVIII situada a Brunyola (La Selva) que compta amb un entorn de 128 hectàrees de pura naturalesa, en un ambient d'intimitat i de respecte cap a cada un de nosaltres. El treball interior compartit en un context terapèutic de seguretat, ens garantirà un espai sanador.
Durant aquests dies seguirem una alimentació orgànica i equilibrada amb menús dissenyats des de la cuina energètica i un dia dedicat a la depuració del cos.

El treball està dirigit i supervisat en tot moment per un equip de terapeutes amb una llarga i àmplia experiència en cadascuna de les displinas ofertes.


MODALITAT: de dijous a les 10h a diumenge a les 14h a règim residencial. LLOC: L'Era de Brunyola. PREU: 470 € Tot inclòs
(Taller, estanca i materials 4 dies en Pensió complerta). Entrevista prèvia.  Aquest taller equival a 12h de formació en el Cicle Inicial de la formació superior
de Teràpia Gestalt.
En Col·laboració des de 2007 amb l'nstitut Gestalt de Bcn. (25 anys dedicats a la formació). oberta inscripció. Places limitades


COORDINEN
Judith Roig Gómez
Psicòloga. Terapeuta gestàltica, Formadora de terapeutes. Membre Titular, Docent i Supervisor de l'AETG, Màster en Teràpia Breu Estratègica. Especialista en Trastorns de l'Ansietat. Màster en Pedagogia Sistèmica i Constel·lacions Familiars. Instructora de Mindfulness. En formació des de 2003 a Pensament Cuántic amb Joe Dispenza. Fundadora de l'Espai Obert Empordà i de l'Espai La Pau Figueres. Codirectora de l'Escola de Gestalt Empordà a Col·laboració amb l'Institut Gestalt de Barcelona des de 2007.

Quim Ribot Ferrerfabrega
Educador Social. Terapeuta gestàltic i Membre Adherent de l'AETG. Consultor transpersonal. Especialista en la prevenció i el Tractament de les adiccions. Màster en Teràpia Breu Estratègica. Format en Coaching Transformacional i Constel·lacions Familiars. Fundador de l'Espai Obert Empordà i de l'Espai La Pau a Figueres. Codirector de l'Escola de Gestalt Empordà a Col·laboració amb l'Institut Gestalt de Barcelona des de 2007.

I terapèutes col·laboradors en el Treball Corporal: Xènia Ros: professora de Qi gong i alquímia sexual femenina. i Tai chi desde 1992. Terapeuta de Shiatsu. Terapeuta Gestàltica. Ha seguit els cursos de l’Anatomía per el Moviment amb Blandine Calais. Doula i educadora de massatge infantil. Enric Carol: Educador Social. Terapeuta Gestalt i membre adherent de l’AETG. Facilitador de Biodansa i Arterapeuta. Format en Treball Corporal Gestalt i Programa SAT de Claudio Naranjo.

Informació i inscripcions: 972 51 20 75. www.infoespaiobertempora.org