Espai de Grups

D'OCTUBRE A JUNY 2019-2020
GESTALT GRUPAL

Aquestes trobades et possibiliten una relació més sincera en lo personal i lo relacional. el treball d’autoconeixement en grup, en un clima de confiança mútua, et facilita l’acceptació de tot el que forma part del teu ésser. posarem l’atenció a desenvolupar l’expressió creativa a través del cos, l’art, la paraula sentida i el silenci.

Modalitat: setmanal dilluns de 19 h a 21.15 h.
Coordinen: Enric Carol i Xènia Ros.
Preu: 70€


INICI 15 D'OCTUBRE 2019
PROGRAMA DE MINDFULNESS PER LA VIDA QUOTIDIANA MBLC de 8 setmanes. (Mindfulness Based Living Course)

Mindfulness es una habilitat inherent a l’esser humà que tots i totes podem desenvolupar a través de la pràctica de tècniques senzilles. Ens permet sentir-nos més presents i connectats, gaudir dels moments del dia a dia, augmentar l’estat de calma i tranquil·litat reduint l’estrès i l’ansietat, i incorporar el benestar i la satisfacció. Permet a les persones desenvolupar recursos interns d’auto-observació i auto-regulació i desactivar la reacció automàtica davant els estímuls.

Què és el Programa MBLC?
El Programa MBLC avalat per la Mindfulness Association i desenvolupat per Rob Nairn no és un curs qualsevol. Presenta una estructura d’aprenentatge a través de les 8 setmanes, basada tant en les darreres investigacions neuropsicològiques com en pràctiques mil·lenàries d’atenció plena. L’estructura del Programa permet entendre i incorporar al dia a dia pràctiques meditatives que reestructuren el còrtex i obren noves vies de comunicació. En definitiva ens porta de manera suau i entenedora cap a un canvi profund. Un canvi tant en la nostra forma d’entendre i acostar-nos a les situacions quotidianes, com a nosaltres mateixos i a la relació amb els altres, i ens aportant benestar i equilibri.
Els pilars d’aquest Programa son la Tècnica i l’Actitud. Aquest darrer és un dels punts diferencials amb d’altres Programes, i recau sobre la importància donada a les pràctiques de Compassió. El desenvolupament d’aquesta capacitat ens permet mirar cap a nosaltres mateixos amb calidesa i acceptació, així com a les persones i situacions que ens envolten.
Mindfulness crea les condicions per una ment tranquil·la i present, i la Compassió implica coses tals com aprendre a cuidar de nosaltres mateixos, ampliar la tolerància cap els nostres sentiments i els de l’altre, desenvolupar la comprensió i reduir el judici.
Si vols explorar més sobre el Programa i conèixer qui l’avala pots visitar aquests enllaços: www.mindfulnessassociation.net (Regne Unit) i www.mindfulnessassociation.es (Espanya)
L’entrenament de Mindfulness. Si vols explorar més sobre el Programa i conèixer qui l’avala pots visitar aquests enllaços: www.mindfulnessassociation.net (Regne Unit) i www.mindfulnessassociation.es (Espanya)
L’entrenament de Mindfulness o Atenció plena permet:
– Reduir el “pilot automàtic” i augmentar la presència.
– Reduir l’estrès i augmentar l’estat intern de calma i estabilitat.
– Augmentar la capacitat per gestionar situacions estressants.
– Reduir la reactivitat i augmentar la capacitat per escollir conscientment les respostes a situacions quotidianes.
– Gestionar les emocions i calmar la ment.
– Aprendre a orientar l’atenció, enfocar l’energia i mantenir l’equilibri.
– Explorar en un/a mateix/a l’autocura.
– Crear i sostenir hàbits saludables.

Qui?
La Formadora és Inés Fernández Barnosell, apassionada per la seva feina i per compartir amb els altres allò que va suposar un punt d’inflexió en la seva vida.Psicòloga per la Universitat de Barcelona (nºcol.13007). Formada en Mindfulness i Compassió per la Mindfulness Association, Instructora de Mindfulness pel Programa MBLC (Mindfulness Based Living Course).
Formada en Teràpia Gestalt a l’Escola Gestalt de Catalunya, en PNL (Richard Bandler), Neurobiologia Interpersonal (Mindsight Institute), Psicoteràpia i Aprenentatge/Coaching Assistit amb Equins (Model EAGALA).
Amb formació i experiència en el treball amb persones. Tant en l’àmbit de l’empresa, l’educació i la Universitat, com en el desenvolupament de Programes de Formació i Terapèutics a nivell individual i de grup. Fundadora de www.sinegrow.com

Inversió
280€/persona, 20 hores de formació presencial i pràctiques diàries amb audios facilitats durant la formació. Cada setmana es proporcionarà el Manual amb els continguts teòrics de la formació via mail.


INICI OCTUBRE 2019
PROGRAMA DE MINDFULNESS PER NENS I ADOLESCENTS

Cicles de 8 setmanes adaptats a la necessitat i realitat de l’infància
i adolescència amb tècniques específiques per cada edat.
Coordina: Valérie Espinasse. (CONSULTAR AGENDA)