Espai Natura

Aquest espai pretén apropar-nos de nou a l'essencial a través del contacte amb la natura.
Redescobrir el més genuí de nosaltres mateixos en un context de llibertat i de respecte.

Coordina: Xènia Ros

No pido otra cosa: el cielo sobre mí y el camino bajo mis pies. Robert L. Stevenson


Caminada Medicina Temple Blau

L’Estartit / Montgrí.
Dissabte 2 de febrer

10:00 a 14:00 i dinar junts qui així ho vulgui 

  • Porta calçat còmode, aigua i el menjar que necessitis. Porta també una tovallola pel bany (sempre opcional).
  • Date i lloc:
  • Dissabte 2 de febrer 2019
    Camping L’Estartit De 10h a 14h.
    Preu: 20 euros

Coordina: Xènia Ros

Aquest és el sisè any que farem aquesta preciosa caminada que ens deixa “bocabadats” per la seva bellesa i ens connecta amb una essència verge en nosaltres, obrint l’horitzó.

Aquest any, amb el naixement de la comunitat Spiritual Swimmers”  us ofereixo un “bany de bateig” per iniciar el 2019 amb frescor i claredat. Amb el Qi Gong d’hivern i el caminar conscient ens entregarem al llenguatge de l’ànima dins la Natura. 

Vine a descobrir l’immens blau!!

Presentació de les caminades medicina

El ritual de la caminada-medicina facilita entrar en un estat similar a quan somnies, una especial obertura que et facilita la comunicació -a través de la natura- amb el teu món simbòlic i metafòric: veure, olorar, escoltar… Des de la finestra que obres al teu inconscient, sorgeix la part de tu que no atenies o aspectes i preguntes internes que necessitaven un espai i temps per a revelar-se.

L’Univers, i a la vegada la connexió amb el despertar de la teva saviesa interior, et respondran. A vegades no de la manera esperada o en el moment precís que tu voldries, però en això radica el risc d’escoltar amb més profunditat, d’endinsar-se a l’obscuritat del bosc o comprendre la infinitud de l’horitzó.

Les caminades-medicina ens han acompanyat en moltes cultures de diferents maneres: des dels peregrinatges cristians, a les recerques de visió dels indis nord-americans o a les meditacions caminant que realitzen els practicants de budisme i taoisme… són experiències de retrobament amb l’ànima, amb l’essència; són portals per donar-nos compte de que no hi ha separació, de que formem part de quelcom més integrat. La vida espiritual és doncs una tornada a la realitat i, per a mi, una tornada a la natura.

Durant les trobades us facilitaré algunes tècniques bàsiques de Qi Gong i meditació en moviment que ens ajudarà e la introspecció i obertura dels sentits. Les pràctiques de Qi gong estaran vinculades a les qualitats energètiques de cada estació, a cuidar els òrgans corporals relacionats així com a prendre consciència de la teva respiració, les teves emocions i als canvis cíclics interns.