ESPAI OBERT

L’Espai Obert Empordà, neix fa 15 anys a la ciutat de Figueres. El nostre objectiu va ser crear un espai multidisciplinari en l’àmbit de la psicoteràpia i les relacions humanes, que estigués en constant moviment d’investigació i experimentació.

LÍNIA DE TREBALLS I ENFOC
Ens nodreixen les fonts humanistes de la Gestalt i estem oberts envers altres direccions amb l’objectiu d’oferir una visió i comprensió més àmplies de l’experiència d’estar viu. Així, la Teràpia Familiar i les comprensions Sistèmiques, les eines per a la comunicació i interrelació humana (PNL i Coaching), el treball Terapèutic Corporal, la Teràpia de Enfoc Breu i Estratègic, les eines per acompanyar i sanar trauma, i les corrents Espirituals orientades al desenvolupament, formen part, entre d’altres, de la nostra línia de treball.

Al centre treballem de manera regular més de 20 terapeutes i professionals de diferents disciplines, i durant l’any, acollim el treball de diferents col·laboradors i especialistes.

VOCACIÓ DE SERVEI
La vocació de servei dels fundadors i de l’equip possibilita que cada dia siguin ateses, acompanyades o orientades persones, famílies o parelles que necessiten diferents tipus d’atenció.L’any 2014 es va crear l’Associació Espai Obert Emporda complint així un somni llargament anhelat d’oferir un servei terapèutic i d’acompanyament a col·lectius i persones amb necessitats especials i sense possibilitats d’accedir a aquest tipus de servei.

AGRAÏMENTS
Agraïm a la ciutat de Figueres la seva acollida, la seva apertura i la seva confianza cap al nostre treball i donem també un especial agraïment a l’Institut Gestalt i als seus tres Fundadors: Mireia Darder, Joan Grriga I Vicens Oliver, per la seva inspiració, ensenyament, suport, amistat i anys de col·laboració conjunta.