EQUIP

Al centre treballem de manera regular més de 20 terapeutes i professionals de diferents disciplines, i durant l’any, acullim el treball de diferents col·laboradors i especialistes.


SOCIS FUNDADORS


Judit Roig Gómez

Psicòloga Col·legiada n. 16225. Terapeuta gestàltica (IG BCN), Formadora de terapeutes. Membre Titular, Docent i Supervisor de l’AETG, Màster en Teràpia Breu Estratègica amb Giorgio Nardone per l’escola de TBE d’Aretzzo. Especialista en trastorns de l’ansietat. Master en Pedagogia Sistémica i Constel·lacions Familiars i sistèmiques. (Cúdec Mèxic, IG BCN i ECOS). Instructora de Mindfulness formada amb Fernando Torrijos  (REBAP Internacional Massachusetts). Formada en Brainspotting i teràpia d'integració i reprocessament de trauma. En formació des de 2003 en Pensament Quàntic amb Joe Dispenza. Fundadora de l’Espai Obert Empordà i de l’Espai La Pau  Figueres. Codirectora de l'Escola de Gestalt Empordà en col·laboració amb l'Institut Gestalt de BCN des de 2007. Directora de la Formació en Entrenament Sistèmic.

Quim Ribot Ferrerfabrega

Educador Social Col·legiat n. 6898. Terapeuta gestàltic i Membre Adherent de l’AETG. Consultor transpersonal. Especialista en la prevenció i el tractament de les adiccions. Màster en Teràpia Breu Estratègica amb Giorgio Nardone per l’escola de TBE d’Aretzzo. Format en Coaching Transformacional i Constel·lacions Familiars. Fundador de l’Espai Obert Empordà i de l’Espai La Pau a Figueres. Codirector de l'Escola de Gestalt Empordà en col·laboració amb l'Institut Gestalt de BCN des de 2007.

PROFESSIONALS DE L'ESPAI OBERT


ADMINISTRACIÓ

Maria José Massa
Responsable departament administració de l'EOE i de l'Espai La Pau. Carrera professional vinculada a la administració/comercial i relacions públiques.
Actualment en formació en estudis superiors de Terapia Gestalt.

TERAPÈUTA

Àlex Araujo Torroella
Psicòleg. Format en Teràpia Gestalt per l'Escola de Gestalt de Girona.
Especialitzat en l'intervenció en violència de gènere i/o intrafamiliar amb adolescents i adults.

TERAPÈUTA

Lluís Camino Vallhonrat
Terapeuta familiar i de parella. Treballador social clínic. Format en psicoteràpia familiar sistèmica i Gestalt. Especialista en la prevenció i el tractament de les adiccions. Docent de tallers sobre les pèrdues, el dolor i el dol, segons el mètode de treball de E. Kübler-Ross.

TERAPÈUTA

Xènia Ros Izquierdo
Professora de Qi gong i alquímia sexual femenina. i Tai chi desde 1992. Terapeuta de Shiatsu. Terapeuta Gestàltica. Ha seguit els cursos de l’Anatomía per el Moviment amb Blandine Calais. Doula i educadora de massatge infantil.

TERAPÈUTA

Enric Carol
Educador Social. Terapeuta Gestalt i membre adherent de l’AETG. Facilitador de Biodansa i Arterapeuta.
Format en Treball Corporal Gestalt i Programa SAT de Claudio Naranjo.

TERAPÈUTA

Clara Ramos Geli
Terapeuta Gestalt, especialitzada en teràpia de parella. Formada en Intervenció  Sistèmica en la relació d’ajuda i acompanyament amb ISAS.
Formada en teràpia de parella amb Asunta de Hormaechea.

TERAPÈUTA

Carles Corbera
Educador Social. Postgrau en Mediació.
Terapeuta Gestalt. Coach Wingwave.

TERAPÈUTA

Meritxell Pomès Juncosa
Pedagoga, Educadora Social, Terapeuta Gestalt especialitzada amb el treball infantil.
Tècnica d’Infància, Adolescència i Família dins l’Àrea de Benestar del Consell Comarcal de l’Alt Empordà.

TERAPÈUTA

Jorge Hoyos
Médico-Psiquiatra.  N. Colegiado:1705496. Terapeuta Gestalt. Miembro de la AETG. Formado en psicoanálisis (NUCEP). Entrenamiento en Enfoque Holístico de la Enfermedad con la Dra. Adriana Schnake (Anchimalen, Chile). Transfered focus Psychotherapy con el Dr. Otto Kernberg (New York Personality Disorder Institute) y Psicoanálisis Multifamiliar (Instituto de Psicoanálisis de Buenos Aires). Experto en adicciones por la UCM. Ha trabajado en la Fundación Jiménez Díaz (Madrid). Actualmente psiquiatra adjunto de la Xarxa de Salut Mental de Girona.

TERAPÈUTA

Inés Fernández Barnosell
Psicòloga per la Universitat de Barcelona. Instructora de Mindfulness MBLC, formada també en Compassió (Mindfulness Association Escòcia), en Teràpia Gestalt (Escola Gestalt de Catalunya), PNL (Richard Bandler), Neurobiologia Interpersonal (Mindsight Institute), Psicoteràpia i Aprenentatge Assistit amb Cavalls (Model EAGALA).

TERAPÈUTA

Marta Sala Giralt
Dietista integrativa. Biòloga. Professora d’alimentació natural i energètica. Terapeuta Gestalt. Formada en Intervenció Sistèmica en la relació d’ajuda i acompanyament i en Entrenament Sistèmic en la relació terapèutica a l’EOE.Dieta personalitzada, dieta per perdre pes, acompanyament de famílies en canvis d’hàbits alimentaris, especialitat en dietes vegetarianes i veganes.

TERAPÈUTA

Lourdes Marcos

Mestra, terapeuta gestalt, formada en psicoteràpia integrativa en el programa Sat del dr. Claudio Naranjo. Tutora de formació en teràpia gestalt a l'escola de Gestalt de Girona i docent cicle d'inici l'EOE. Estudis d'expressió corporal i teatre... Integrant del grup d'atenció d'Albert Rams.

TERAPÈUTA

Paulo Ferraro
Cofundador de Sistemia Consulting. Enginyer Industrial, Màster en Constel·lacions Organitzacionals i Coaching SistèmicMàster en Màrqueting i ComunicacióTerapeuta Gestalt i en Constel·lacions Familiars. Amb 10 anys d'Experiència en Direcció de projectes i 5 anys d'Experiència en Gestió d'empreses i Consultoria.

COL·LABORADORS LAPAU ESPAICONSCIÈNCIA

Rosa Contreras. ESCOLA DE IOGA ROSA CONTRERAS
Formada en les escoles de ioga Iyengar Viniyoga i Sivananda.
Alumna de Blandine Calais-Germain Ute Strub, i Krista Satler. Formadora des de 1997.

COL·LABORADORS LAPAU ESPAICONSCIÈNCIA

Maria Teresa Noguera
Cantant professional, formada en el món clàssic i al Taller de Musics de BCN. Formada amb el mètode Voice Craft de Jo Still amb Paul Farrington,
amb la musicoterapeuta Silvia Nakash i el cantant Thomas Clements.

COL·LABORADORS LAPAU ESPAICONSCIÈNCIA

Valérie Espinasse
Especialitzada en Qi Gong infantil. Formada en diferents tècniques de Dansa i moviment.
Moon Mother certificada por Miranda Gray. Acompanya a dones en els cicles vitals

COL·LABORADORS LAPAU ESPAICONSCIÈNCIA

Emilia Gracia
Terapèuta. Quiromassatgista especialitzada en Chi Nei Tsang: “Vida que viene de las visceras. Tecnica para Sanar-SE”. Massatge abdominal d’órgans interns.
L’únic massatge que treballa directament amb els órgans. Educadora social i Educadora de la Salut.

COL·LABORADORS LAPAU ESPAICONSCIÈNCIA

Gemma Pujol
Acompanyant espiritual i facilitadora de retirs de meditació i descans profund amb Open Dharma des del 2002. Als 11 anys va començar la seva pràctica espiritual inspirada per St. Francesc d’Assis. Teòloga, apicultora, poeta i mare. Ha viscut 10 anys a l’Índia aprofundint amb el seu mestre i és fundadora de Dharmaloca, un eco-centre de retirs situat al cor del Montsant.

COL·LABORADORS LAPAU ESPAICONSCIÈNCIA

Isabel Ximenes
Comenzó a estudiar danza en 1982 y desde hace 26 años está creando su propio camino como profesora y danzante. Estudió en la Facultad de Artes Corporales-UNICAMP en Brasil y sus principales maestros fueron Klauss Vianna, Rainer Vianna, Patricia Noronha y Patricia Stokoe
En la actualidad trabaja danzando, investigando y desarrollando su propio método, acompañando a grupos y en sesiones individuales.

COL·LABORADORS LAPAU ESPAICONSCIÈNCIA

Salut Clapés
Formada en Gest Conscient per Enric Marés i Àngels Massagué. Diplomada en MLC© per la creadora del mètode, Marie Lise Labonté. Mestra de ball i filòloga. El moviment i la paraula sempre han anat amb mi i el Gest Conscient em permet d'entrellaçar-los, tot guiant el moviment amb la veu.

ENTITATS COLA·LABORADORES