Àrea Transpersonal i Espiritual

Transpersonal, literalment, significa més enllà de lo personal, més enllà del jo o ego, i fa per tant, a una dimensió que transcendeix els límits personals i ens acosta a una realitat espiritual. La Dimensió Transpersonal comença quan tractem de donar resposta a la primera pregunta, qui sóc jo? El camí espiritual acompanya, i és la suma del treball psicològic, d'auto-coneixement, auto-observació auto-exploració i auto-consciència en la trobada amb el propi Ésser i el Misteri de la vida.


"El terme transpersonal es refereix a les experiències, processos i esdeveniments
en els quals el sentit limitat de la nostra identitat és transcendit, i un sentiment de connexió amb una mica més gran, amb una realitat més significativa és experimentat".
Michael Daniels (2005).

ESPAI DE MEDITACIÓ

Meditacións en grup per escoltar al propi Cor.

Modalitat: dimarts de 8 h a 8’45 h (assistència lliure i gratuïta)
Coordina:  Judith Roig


ESCOLTA DE L ’ÀNIMA
Acompanyament Espiritual

Desitges escoltar-te en profunditat? T’acompanyo amorosament a mirar cap endins i
connectar amb la teva essència, per a viure amb més confiança, presència i saviesa.

A través de la paraula i el silenci, amb banys de so, visualitzacions i meditació, obrirem camins vers l'ànima.
Un espai on nodrir-te i retrobar-te amb el cor.

Modalitat: Individual, visites concertades.
Coordina:  Gemma Polo. www.gemmapolopujol.com


5 - 8 DE DESEMBRE, 2019
RETIR PROFUND DESCANS
4 DIES PER APRENDRE A MEDITAR EN LA PRESÈNCIA DE L’ÉSSER.

GRUP LIMITAT A 15 PERSONES

grup limitat a 15 persones

Què et proposem en aquest retir?

En aquest retir de quatre dies a Can Felicià (Beuda), un espai de molta bellesa situat als peus de la Mare de Déu del Mont i amb vistes àmplies  a la plana de l’Empordà, et convidem a descansar completament a través de la pràctica de la meditació estirada i amb l’acompanyament grupal i individual de la Gemma, per anar aprofundint i dolçament alliberant capes de condicionants i pors, fins trobar repòs en l’Ésser.

En aquest espai més enllà de la ment, entrarem en contacte amb la nostra font vital, des d’on brolla la creativitat i des d’on podem aprendre a viure manifestant tot el nostre potencial.

Els fruits del profund descans com a camí espiritual:

Després de facilitar retirs de descans profund durant més de 17 anys i d'observar els fruits que porten en les nostres vides, podem dir amb certesa que entre moltes altres coses,  meditar descansant en la presència de l’ésser ens proporciona:

-Una clau a la creativitat i l'alegria
-Aprendre a viure des de la confiança i l’abundància
-Deixar anar les nostres creences sobre l'esforç i la disciplina per a permetre que la vida flueixi.
-La possibilitat de tornar-nos molt més productius o efectius en les nostres accions.
-Escoltar el nostre anhel profund i donar-li ales.

En definitiva, els fruits del descans profund practicat amb una mirada honesta vers la nostra ànima són la gratitud, la fluïdesa i l’abundància.

Sobre la facilitadora:

Gemma Polo Pujol ofereix retirs de Descans Profund i meditació arreu del món des del 2002 amb l’associació internacional Open Dharma*, de la qual ella n’és co-fundadora a Europa.
Teòloga, pelegrina, poeta i mare, va viure a l’Índia durant una dècada i va crear “Dharmaloca”, un eco-centre de retirs al cor de la serra del Montsant. 
Amb una riquesa d'experiència de pràctiques espirituals tan diverses com la contemplació, el zen, la saviesa advaita, diverses formes de devoció i una connexió profunda amb la natura, la Gemma acompanya i guia cadascú de manera genuïna a escoltar els murmuris del propi cor.

Per més detalls pots visitar

www.gemmapolopujol.com

www.opendharma.org