Àrea Corporal

 

El treball corporal ens convida a posar la consciència en el cos, i aprofundir  en les capacitats, dificultats i bloquejos que existeixen a nivell corporal, permetent que l'energia del cos s'alliberi i torni a fluir.

D'aquesta forma, podem tornar a recuperar la capacitat natural d'autoregulació i connectar amb les pròpies  necessitats,  
la alegria de viure i el benestar.


TREBALL CORPORAL EN GRUP


 

QI GONG XAMÀNIC I TERAPÈUTIC. GRUP MIXTE Treball corporal per a l’harmonització entre el cos i la ment. Modalitat: dimarts de 19h a 20'30h. Preu: 1 sessió setmanal, 45€ al mes. Coordina: Xènia Ros.


 

QI GONG PER LA DONA És un procés d’aprenentatge en relació amb la respiració, la flexibilitat, la lentitud, la intenció i la consciència. Modalitat:dimarts 9.30h a 11h. Preu: 1 sessió setmanal, 45€ al mes. Coordina: Xènia Ros.


 

HATA IOGA I CONSCIÈNCIA SENSORIAL

Tècnica psicofísica que busca harmonitzar cos i esperit mitjançant el moviment concret i subtil. Modalitat: Sessions: 9.30-10.45//16-17.15//19.20-21.30 Dimecres:9.30-10.45//20.30-21.45 Dijous:16.00-17.15//18.30-19-45 Preu: 1 sessió setmanal 45€ al mes, 2 sessions setmanals 80€. Coordina: Escola de Ioga de Rosa Contreras.


BIODANSA UNA ALTRA MIRADA

Facilitar el recuperar el repertori de moviment/existència, tenint sempre presents els eixos de la Gestalt: Presència, consciència i responsabilitat. Modalitat: Dijous de 20 h a 21.30 h. Preu: 45€ al mes. Cordina: Enric Carol.


TRABAJO CORPORAL PARA EL MOVIMIENTO CONSCIENTE

Es un método para la investigación del movimiento, enfocado en desarrollar una conciencia sobre el cuerpo, que nos lleve a respetar nuestro propio proceso de aprendizaje individual y en el grupo. A partir de esta actitud, poder encontrar caminos que nos direccionen hacia un interés continuado en la abertura del cuerpo, en las posibilidades de movimiento y en la aplicación efectiva de la fuerza. El objetivo de este trabajo es posibilitar la fluidez y conquistar un cuerpo expresivo, presente en cualquier actividad que uno realice en la vida.

Modalidad: de lunes a jueves en horario de 8’30h a 10h. Esto quiere decir que según la modalidad a la que la persona se acoja podrá asistir a las clases de uno a cuatro días a la semana. Precio al mes: asistencia a clase un día a la semana 50€, 4 días semana 75€. Coordina: Isabel Ximenes


TREBALL CORPORAL INDIVIDUAL


SHIATSU

Massatge Terapèutic d'origen Japonès, que Combina Diferents Tipus d'estímuls en Punts Energètics concrets paràgraf equilibrar l'organisme. Modalitat: Hores convingudes. Coordina: Xènia Ros.


CHI NEI TSAN. MASSATGE PER LES VISCERES

Chi Nei Tsang: "Vida que viene de las visceras. Tecnica para Sanar-SE" Massatge abdominal d'órgans interns. L'únic massatge que treballa directament amb els órgans. Modalitat: Hores convingudes. Coordina: Emilia Gracia, Terapèuta. Educadora social i Educadora de la Salut.