Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

10 JUNY 2017. El taller EL PODER DE LA TEVA VEU. EDGAR TARRÉS

2017/10:00 - 14:00

10 JUNY 2017
El taller EL PODER DE LA TEVA VEU
És un taller pràctic per descobrir la teva Nota Personal. El teu So primordial que t’ajudarà a harmonitzar la teva vida. Des de la mateixa sessió ja podràs crear aquesta nota, i sentir els seus beneficis directament.

A través de la meditació, exercicis físics i de veu, treballaràs de forma individual, en grup i en parelles per acabar la jornada amb una gran sensació de pau, benestar, seguretat i confiança personal. A més, adquiriràs les eines necessàries per continuar treballant pel teu compte i millorar la teva veu; eina fonamental de comunicació, tant amb els altres, com amb tu mateixa.

Cordina: Edgar Tarrés està especialitzat en el món de la Comunicació i la Consciència. És el creador de Sonido Alquímico, un projecte que està a disposició de les persones que vulguin alimentar la seva ànima, expandir la seva consciència i aprendre a comunicar-se amb el seu interior. A través dels Sons i el Silenci, dissenya i crea experiències que aportin benestar i harmonia; ja sigui en l’àmbit terapèutic, o més lúdic: sessions individuals per desenvolupar el nostre potencial, concerts enmig del mar, retirs a la natura, viatges de creixement personal, concerts sota l’aigua, tallers, concerts privats a cases particulars, massatges sonors, classes de meditació i disseny de projectes i activitats dins el món de la comunicació i la consciència.

Acaba d’editar la novel.la “Quan el Silenci Crida”, una aventura sobre el món de la consciència amb molts silencis que t’ajudaran a il.luminar el camí de la teva ànima.

Modalitat: Dissabte de 10h a 14h Preu: 50€

Podreu trobar més informació sobre ell a: www.sonidoalquimico.com

Detalles

Fecha:
2017
Hora:
10:00 - 14:00