Cargando Eventos

« All Eventos

  • Este evento ha pasado.

19 DE MARÇ. PROGRAMA DE MINDFULNESS PER LA VIDA QUOTIDIANA MBLC de 8 setmanes

19-03/19:00 - 03-04/21:00

PROGRAMA DE MINDFULNESS PER LA VIDA QUOTIDIANA
PROGRAMA MBLC de 8 setmanes
(Mindfulness Based Living Course)
Mindfulness es una habilitat inherent a l’esser humà que tots i totes podem desenvolupar a través de la pràctica de tècniques senzilles. Ens permet sentir-nos més presents i connectats, gaudir dels moments del dia a dia, augmentar l’estat de calma i tranquil·litat reduint l’estrès i l’ansietat, i incorporar el benestar i la satisfacció. Permet a les persones desenvolupar recursos interns d’auto-observació i auto-regulació i desactivar la reacció automàtica davant els estímuls.


Què és el Programa MBLC?
El Programa MBLC avalat per la Mindfulness Association i desenvolupat per Rob Nairn no és un curs qualsevol. Presenta una estructura d’aprenentatge a través de les 8 setmanes, basada tant en les darreres investigacions neuropsicològiques com en pràctiques mil·lenàries d’atenció plena. L’estructura del Programa permet entendre i incorporar al dia a dia pràctiques meditatives que reestructuren el còrtex i obren noves vies de comunicació. En definitiva ens porta de manera suau i entenedora cap a un canvi profund. Un canvi tant en la nostra forma d’entendre i acostar-nos a les situacions quotidianes, com a nosaltres mateixos i a la relació amb els altres, i ens aportant benestar i equilibri.
Els pilars d’aquest Programa son la Tècnica i l’Actitud. Aquest darrer és un dels punts diferencials amb d’altres Programes, i recau sobre la importància donada a les pràctiques de Compassió. El desenvolupament d’aquesta capacitat ens permet mirar cap a nosaltres mateixos amb calidesa i acceptació, així com a les persones i situacions que ens envolten.
Mindfulness crea les condicions per una ment tranquil·la i present, i la Compassió implica coses tals com aprendre a cuidar de nosaltres mateixos, ampliar la tolerància cap els nostres sentiments i els de l’altre, desenvolupar la comprensió i reduir el judici.
Si vols explorar més sobre el Programa i conèixer qui l’avala pots visitar aquests enllaços: www.mindfulnessassociation.net (Regne Unit) i www.mindfulnessassociation.es (Espanya)
L’entrenament de Mindfulness. Si vols explorar més sobre el Programa i conèixer qui l’avala pots visitar aquests enllaços: www.mindfulnessassociation.net (Regne Unit) i www.mindfulnessassociation.es (Espanya)
L’entrenament de Mindfulness o Atenció plena permet:
– Reduir el “pilot automàtic” i augmentar la presència.
– Reduir l’estrès i augmentar l’estat intern de calma i estabilitat.
– Augmentar la capacitat per gestionar situacions estressants.
– Reduir la reactivitat i augmentar la capacitat per escollir conscientment les respostes a situacions quotidianes.
– Gestionar les emocions i calmar la ment.
– Aprendre a orientar l’atenció, enfocar l’energia i mantenir l’equilibri.
– Explorar en un/a mateix/a l’autocura.
– Crear i sostenir hàbits saludables.


On i quan?
El Programa comença el 19 de març. Es portarà a terme els dimarts de 19.00 a 21.00h a Espai Obert Empordà de Figueres (Carrer Sant Pau, 3). Dies: 19 i 26 de març, 2, 9, 23 i 30 d’abril i 7 i 14 de maig. Dia de pràctiques a la natura dissabte 11 de maig de 9.30h a 13.30h.


Qui?
La Formadora és Inés Fernández Barnosell, apassionada per la seva feina i per compartir amb els altres allò que va suposar un punt d’inflexió en la seva vida.Psicòloga per la Universitat de Barcelona (nºcol.13007). Formada en Mindfulness i Compassió per la Mindfulness Association, Instructora de Mindfulness pel Programa MBLC (Mindfulness Based Living Course).
Formada en Teràpia Gestalt a l’Escola Gestalt de Catalunya, en PNL (Richard Bandler), Neurobiologia Interpersonal (Mindsight Institute), Psicoteràpia i Aprenentatge/Coaching Assistit amb Equins (Model EAGALA).
Amb formació i experiència en el treball amb persones. Tant en l’àmbit de l’empresa, l’educació i la Universitat, com en el desenvolupament de Programes de Formació i Terapèutics a nivell individual i de grup. Fundadora de www.sinegrow.com


Inversió
280€/persona, 20 hores de formació presencial i pràctiques diàries amb audios facilitats durant la formació. Cada setmana es proporcionarà el Manual amb els continguts teòrics de la formació via mail.


Contacte
Per la reserva de plaça: poseu-vos en contacte a través del mail: info@espaiobertemporda.org o del tel: 972 51 20 75 – www.espaiobertemporda.org
Si tens preguntes o si estàs interessat/da en rebre més informació, no dubteu en contactar al mail: info@sinegrow.com o al tel: 676333255 – www.sinegrow.com

Detalles

Comienza:
19-03/19:00
Finaliza:
03-04/21:00