Cargando Eventos

« All Eventos

  • Este evento ha pasado.

2-3-4 JUNY 2017. INTENSIU FORMATIU: CLOWN ESENCIAL. ALAIN VIGNEAU

2017/18:00 - 2017/15:00

La creació d’aquesta nova línia de treball, dins de l’ampli camp de les arts escèniques unides a la psicoteràpia, és el fruit de la meva pròpia experiència al llarg dels últims 25 anys, tant com a artista professional com en la meva qualitat de pedagog internacional. Clown Essencial contempla la persona en la seva absoluta totalitat, considerant la seva estructura psicocorporal, les seves característiques personals i el seu historial de vida com a principals fonts d’inspiració per al seu procés creatiu. Establint un pont entre aquestes fonts i la gramàtica del joc escènic del Clown, la persona accedeix a un sorprenent potencial creatiu còmic i únic que li portés a reprendre possessió del seu cos i de les seves emocions, recobrant benestar, dignitat i pertinença al món. Clown Essencial és un espai per celebrar junts la nostra malaptesa i inutilitat, els nostres èxits i els nostres fracassos, per mirar-nos sense culpes ni prejudicis, agafar-nos tal com som i abraçar la nostra realitat interna. Llavors el nostre passat es converteix en el nostre patrimoni, i protegits per una petita nas vermell, tornem a casa, per un camí ple de commovedores experiències, en un alegre malbaratament de bogeria, poesia i humanitat.

 

Coordina: Alain Vigneau (França, 1959), creador de la Companyia La Stravagante (França / Espanya), porta més de 20 anys de teatre professional, participant amb els seus espectacles en Festivals de Teatre d’Espanya, Veneçuela, Mèxic i Gabon. Amb l’ONG “Pallassos sense Fronteres” ha realitzat nombroses actuacions en països com Guatemala, Namíbia, Nicaragua, El Salvador i Indonèsia.
Professor de Drama i Clown en el Màster d’Artteràpia de l’AEC / UVIC (Barcelona) i Cofundador del Centre “Consciència i Arts Escèniques” de Pobla dels Àngels (Mèxic), és també col·laborador de diversos altres centres de desenvolupament personal i / o artístic a Europa (Espanya, Itàlia, França), Mèxic i Brasil.
Iniciat per Rosine Rochette (Paris) en la unió entre Clown i Gestalt, i format en Psicoteràpia Integrativa en el programa SAT del Dr. Claudio Naranjo, és deixeble i col·laborador d’aquest últim en els programes SAT d’Espanya, Mèxic, Alemanya, França, USA, Brasil i Rússia.
Alain Vigneau es dedica en l’actualitat i de forma exclusiva a la investigació en els àmbits terapèutics i artístics del món del Clown, sent reconegut internacionalment com un dels majors exponents en aquest àmbit.
És autor del llibre: “Clown Essencial, l’Art de riure de si mateix”. Edicions La Clau 2016.

Modalitat: Divendres de 18.00 h a 21.00 h. Dissabte de 10 a 14 i de 16.00 a 21.00 h. Diumenge: de 10 a 15 h.

Detalles

Comienza:
2017/18:00
Finaliza:
2017/15:00