Cargando Eventos

« All Eventos

  • Este evento ha pasado.

9 I 10 DE MARÇ JORDI AMENÓS. CONSTEL·LACIONS I HISTÒRIA DE VIDA

09-03/10:00 - 10-03/14:00

9 I 10 DE MARÇ JORDI AMENÓS. CONSTEL·LACIONS I HISTÒRIA DE VIDA
Revisió de la història que ens narrem, descobrir els tresors ocults implícits en la nostra història de vida.
“Durant tota la història de la humanitat, els éssers humans han necessitat de històries, mites i versos per dialogar amb el misteri, propi i del món”.
Horari: Dissabte de 10h a 20h i diumenge de 10h a 14h. Preu: 170€. (150€. Estudiants durant la formació i  l’any següent a finalitzar la formació).

Coordina: Jordi Amenós

Terapeuta i formador en Narrativa Terapèutica i creativitat.

És creador de la «Narrativa terapèutica», un abordatge d’ajuda, acompanyament i reflexió a través del descobriment de les nostres múltiples identitats i la seva extensió narrativa. També ha creat el programa per organitzacions i equips «Històries d’equips: humanitzar l’empresa amb el poder de les històries».

Format en Gestalt, Gestalt i somnis, Constel·lacions Familiars, en Constel·lacions Organitzatives i en Salut Sistèmica. També en Coaching Generatiu, Màster en Hipnosis Ericksoniana, Màster en Coaching amb PNL, Entrenador en PNL, Hypnotist per la Proufood School. Màster en PNL i Comunicació i en tècniques de creativitat narrativa.

Autor dels llibres infantils ¿On està la lluna? (Fragmenta Editorial), un conte per a treballar les històries i la creativitat en família, i d’on vénen les idees? (Llibres d’Akiara), per fomentar i acompanyar la creativitat dels nens en la seva vida.

 

Detalles

Comienza:
09-03/10:00
Finaliza:
10-03/14:00