ESCOLA D’ESTIU

ESCOLA D’ESTIU ESPAI OBERT:

2-3-4 JUNY 2017.
INTENSIU FORMATIU: CLOWN ESENCIAL. ALAIN VIGNEAU

La creació d’aquesta nova línia de treball, dins de l’ampli camp de les arts escèniques unides a la psicoteràpia, és el fruit de la meva pròpia experiència al llarg dels últims 25 anys, tant com a artista professional com en la meva qualitat de pedagog internacional. Clown Essencial contempla la persona en la seva absoluta totalitat, considerant la seva estructura psicocorporal, les seves característiques personals i el seu historial de vida com a principals fonts d’inspiració per al seu procés creatiu. Establint un pont entre aquestes fonts i la gramàtica del joc escènic del Clown, la persona accedeix a un sorprenent potencial creatiu còmic i únic que li portés a reprendre possessió del seu cos i de les seves emocions, recobrant benestar, dignitat i pertinença al món. Clown Essencial és un espai per celebrar junts la nostra malaptesa i inutilitat, els nostres èxits i els nostres fracassos, per mirar-nos sense culpes ni prejudicis, agafar-nos tal com som i abraçar la nostra realitat interna. Llavors el nostre passat es converteix en el nostre patrimoni, i protegits per una petita nas vermell, tornem a casa, per un camí ple de commovedores experiències, en un alegre malbaratament de bogeria, poesia i humanitat.

Coordina: Alain Vigneau (França, 1959), creador de la Companyia La Stravagante (França / Espanya), porta més de 20 anys de teatre professional, participant amb els seus espectacles en Festivals de Teatre d’Espanya, Veneçuela, Mèxic i Gabon. Amb l’ONG “Pallassos sense Fronteres” ha realitzat nombroses actuacions en països com Guatemala, Namíbia, Nicaragua, El Salvador i Indonèsia.
Professor de Drama i Clown en el Màster d’Artteràpia de l’AEC / UVIC (Barcelona) i Cofundador del Centre “Consciència i Arts Escèniques” de Pobla dels Àngels (Mèxic), és també col·laborador de diversos altres centres de desenvolupament personal i / o artístic a Europa (Espanya, Itàlia, França), Mèxic i Brasil.
Iniciat per Rosine Rochette (Paris) en la unió entre Clown i Gestalt, i format en Psicoteràpia Integrativa en el programa SAT del Dr. Claudio Naranjo, és deixeble i col·laborador d’aquest últim en els programes SAT d’Espanya, Mèxic, Alemanya, França, USA, Brasil i Rússia.
Alain Vigneau es dedica en l’actualitat i de forma exclusiva a la investigació en els àmbits terapèutics i artístics del món del Clown, sent reconegut internacionalment com un dels majors exponents en aquest àmbit.
És autor del llibre: “Clown Essencial, l’Art de riure de si mateix”. Edicions La Clau 2016.

Modalitat: Divendres de 18.00 h a 21.00 h. Dissabte de 10 a 14 i de 16.00 a 21.00 h. Diumenge: de 10 a 15 h

 


FORMACIÓN INTENSIVA. JULIO 2017 GRANADA
LA PEDAGOGÍA SISTÉMICA Y LA RELACIÓN EDUCATIVA
ACOMPAÑANDO PROCESOS DE VIDA DESDE LA MIRADA SISTÉMICA

DIRIGIDO A: Maestros, pedagogos, educadores, guias, psicopedagogos, educadores sociales, integradores sociales, trabajadores Sociales, terapeutas, psicólogos, psiquiatras, mediadores, personal socio-sanitario, y todos
los profesionales que trabajen en el campo de la acción social y / o relación de ayuda y acompañamiento, también
a todas aquellas personas que por su trabajo profesional o voluntario necesitan este tipo de formación.
MODALIDAD: INTENSIVO (30h) de Miércoles 19 a las 19h a Domingo 21 a las 14h. PRECIO: 380 €
LUGAR: Escuela activa de Granada. Pinos Puente
DOCENTE:
JUDITH ROIG GOMEZ Psicóloga. Psicoterapeuta. Docente y Supervisora, Master en Terapia Breve Estratégica. Formada en Constelaciones familiares. Master en Pedagogía Sistémica. Instructora Mindfulness. Fundadora del Espai Obert Empordà y del Espacio La Pau. Codirectora de


 JULIOL 2017
TROBADAS D’ESTIU GESTALT JOVE

Espai de trobada per adolescents i joves, per entrar en contàcte amb l’altre i amb un mateix, valorant les potencialitats de cadascú i afrontant les dificultats que apareguin en un mateix i en el grup.

Dos tallers monogràfics de 3 hores de durada. Són tallers independents en els que es treballaran temes concrets:

Dates: dimecres 12 i 26 de juliol. Horaris: de 17 a 20 hores. Preus: 40 euros un taller, 70 euros dos tallers.

 Coordinen: Natàlia Ravetllat Psicòloga col.legiada 16123, Terapeuta gestàltica, Màster en Drogodependències, especialista en la prevenció i tractament de les addiccions. Postgraduada en psicologia clínica i de la salut. Formada en treball corporal gestalt. Actualment en formació en psicoteràpia integrativa en el programa SAT de Claudio Naranjo, en Teràpia Familiar Sistèmica a l’ Escola de Terapia Familiar de Girona i Núria Ramos Diplomada en treball social i terapeuta gestalt. Especialista en adiccions i en treball amb famílies.


JULIOL 2017
DESCOBREIX LA GESTALT
EXPERIÈNCIA GESTALT EN GRUP

Aquest estiu Experiència Gestalt i Creixement Personal, proposa un treball intensiu  d’autodescobriment i mirada cap a un mateix.  A través de dinàmiques i l’acompanyament individualitzat en grup podràs indagar en la descoberta de tu mateix/a.
La participació en el treball de creixement en  grup,  estimula la consciència i l’expressió dels sentiments reals
(amb independència que es considerin positius o negatius) en un clima de confiança mútua que facilita
a cada membre l’acceptació de tot el seu ésser tal qual és.Treballem les àrees:
Personal: coneixent-se millor, ampliant l’autoconcepte, augmentant l’autoestima, manejant millor les
pròpies emocions, etc.
De recursos: desenvolupant els propis recursos i adquirint altres nous, disposant de més opcions per
a obtenir les pròpies metes, superant limitacions innecessàries, etc.
Relacional: millorant la capacitat d’estar amb altres i aprendre dels altres.
Modalitat: Dilluns 10 i 24 de juliol de 18 a 21h.  Preu: 50€.
Coordinen: Núria Ramos Diplomada en treball social i terapeuta gestalt. Especialista en adiccions i en treball amb famílies. Enric Carol, Educador Social. Terapeuta Gestalt i membre adherent de l’AETG. Facilitador de Biodansa i Arterapeuta. Format en Treball Corporal Gestalt i Programa SAT de Claudio Naranjo

ESCOLA D’ESTIU DE L’AGORA de l’eoe:

14 DE JULIOL.
TALLER VIVENCIAL DE CONSTEL·LACIONS AKASHICAS ESENCIALES DEL SER©

Les constel·lacions akáshicas és la mateixa feina que amb les constel·lacions familiars només que ampliem la mirada, ampliem la percepció a vides anteriors, buscant la primera vida on va començar el conflicte que en present afecta la persona, relació o família.
Tenim en compte que el temps i espai no existeix i que l’ànima no distingeix si el que està experimentant ve de fa deu vides o és de fa un any, per a ella tot és present.
Amb aquest treball alliberem la memòria arrel, alliberem l’ànima en la seva totalitat recuperant l’energia que deixo en aquestes vivències traumàtiques, sanem karma i alliberem a les persones implicades.

Perquè serveixen les Constel·lacións Akáshicas
Per alliberar bloquejos procedents de vides anteriors, vides paral·leles, etc
Per alliberar energies kàrmiques i negatives de vides passades
Curar l’ànima en la seva totalitat, recuperació de fragments de l’ànima així com la recuperació de talents
Alliberament de vots, pactes i juraments procedents de vides anteriors

Quan fer una Constel·lació Akáshica
Quan es a treballat amb altres teràpies i el bloqueig segueix sense ser resolt
Quan vivim situacions desagradables repetitives sense cap explicació aparent
Quan es repeteixen vells patrons i sentim que estem atrapats
Quan la nostra pròpia voluntat està anul·lada i no sabem perquè
Quan hi ha pors i fòbies però no hi ha motiu aparent
Modalitat: de 16h a 20’30h.
Preu: 80€ les persones que constel·len. 10€ els assistents
Coordina: Cristina Lozano. Espacio Terapeútico Nadaji.
https://www.cristinalozano.org


JULIOL 2017
ESTIU DANSART

DANSART – JOC, EXPRESSIÓ, DANSA. Grup 4 a 9 anys
DANSA, CONTES, RIALLES, EXPRESSIÓ ARTÍSTICA, FANTASIA…

Lliure moviment a través de l’expressió, la creativitat i el joc.
Celebrem i aollim el ser nen i nena, abraçant la autenticitat de cada un en cada moment.

Amb un acompanyament respectuós, fet des de l’escolta i l’afecte cap a les necessitats del grup i les persones. Oferint un espai de seguretat i confiança. Amb alegria i proximitat.

Modalitat: Dilluns i dimecres de 17’30 a 19H
Preu: 1 dia 40€ al mes. 2 dies 70€ al mes.
Cordinen: Enric Carol: Educador Social. Terapeuta Gestalt i membre adherent de l’AETG. Facilitador de Biodansa i Arterapeuta. Format en Treball Corporal Gestalt i Programa SAT de Claudio Naranjo i Sara Cufí: Arterapeuta, Educadora Social, Educadora de Massatge Infantil, Acompanyant d’Infants, adolescents, famílies i dones en els seus processos de Vida


JULIOL 2017
INTENSIU BIODANSA

La Biodansa és un sistema vivencial que busca l’expressió  de la identitat de les persones, utilizant la música, el moviment i la trobada en grup.

La Biodansa és una proposta de creixement personal  que crea un àmbit favorable perquè les persones descobreixin i expressin els seus potencials i perquè els puguin desenvolupar, propiciant, a més, l’alegria i el plaer de viure, i oferint un espai d’autoconeixement i d’expressió.

L’experiència de l’intensiu ofereix:
Conèixer la biodansa des de la vivència. Experimentar  la biodansa com a eina de creixement personal i de grup i els seus beneficis. Identificar la vivència pròpia en una sessió de biodansa.

Cordina: Enric Carol, Educador Social. Terapeuta Gestalt i membre adherent de l’AETG. Facilitador de Biodansa i Arterapeuta. Format en Treball Corporal Gestalt i Programa SAT de Claudio Naranjo Modalitat: Dijous de 20h a 21’30h Preu: 40€ al mes.


JULIOL 2017
INTENSIU FORMATIU DE TAROT
INICI I PROFUNDITAT DEL TAROT DE MARSELLA.
CONEIXEMENT A TRAVÉS DE LA CONCIENCIA

Formació intensiva teòric/pràctica basada en els coneixements d’Alejandro Jodorowsky.
S’estudiaran els Arcans Majors profunditzant en la part emocional. Estudi de diferents tirades i compossicions. Iniciació al treball amb pèndol, minerals, espelmes i incens.
Modalitat: Intensiu dissabte setmanal , 1, 8, 15 i 29 de juliol de 11 a 14 i de 16’30 a 20h.  Preu:  Els quatre tallers 260€. PLACES LIMITADES A 5.
Coordinen: Violeta  mes de 15 anys d’experiència amb tarot, terapèuta en Flors de Bach, formada en Kundalini Ioga, diplomada en MetafÍsica quàntica i Formada en Tantra Blanc.